Κακοκαιρία Daniel: Αγωνία για αγνοούμενους εκφράζουν κάτοικοι στη Μεταμόρφωση – «Το χωριό μου έχει εξαφανιστεί, ζω από θαύμα»

Κακοκαιρία Daniel: Αγωνία για αγνοούμενους εκφράζουν κάτοικοι στη Μεταμόρφωση - «Το χωριό μου έχει εξαφανιστεί, ζω από θαύμα»Για τις δύσκολες καταστάσεις που βίωσαν οι κάτοικοι της Μεταμόρφωσης στην Καρδίτσα μίλησε στο OPEN ο πρόεδρος κοινότητας, Πέτρος Κοντογιάννης ο οποίος τόνισε ότι η περιοχή θα είναι πλημμυρισμένη τουλάχιστον για δέκα μέρες, ενώ εξέφρασε και την ανησυχία του για δύο αγνοούμενους.

Ο ίδιος εξήγησε ότι θα γίνει προσπάθεια σε συνεργασία με την ΕΜΑΚ ή με τον στρατό προκειμένου να φτάσουν στα σπίτια των αγνοούμενων που το νερό είχε φτάσει μέχρι την σκεπή. Μάλιστα διευκρίνισε ότι πρόκειται για την μητέρα και τον γιο της που έχουν χαθεί τα ίχνη τους.

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς: Ο Μάρκος σπάει στο ξύλο τον Φίλιππο

Ο κ. Κοντογιάννης σημείωσε ότι πολλοί κάτοικοι του χωριού δεν είναι διατεθειμένοι να επιστρέψουν, φοβούμενοι μία νέα πλημμύρα που θα καταστρέψει εκ νέου τις περιουσίες τους. «Το χωριό μου έχει εξαφανιστεί», τόνισε.

Αναφερόμενος στο τι συνέβη το βράδυ που προσπαθούσαν να απομακρυνθούν από το χωριό είπε: «Κινδυνέψαμε να πνιγούμε 3 άτομα επειδή κάποιοι μέχρι τελευταία στιγμή δεν ήθελαν να φύγουν από τα σπίτια τους. Προσπαθήσαμε να πάμε να τους βγάλουμε. Θα πνιγόμασταν και εμείς στο τέλος, ζω από θαύμα»

Διαβάστε Επίσης  Τσακαλώτος: Δεν θα κοπούν οι συντάξεις

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *