Η Γη της Ελιάς: Εμφύλιος στη Μάνη

 

 

Η Γη της Ελιάς: Εμφύλιος στη Μάνη

 

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκλειστικές καθώς θα δούμε έναν εμφύλιο στη Μάνη Η Γη της Ελιάς: Εμφύλιος στη Μάνη

 

Ένας έρωτας, μια πρόταση γάμου και μεγάλες ανατροπές έρχονται στον τρίτο κύκλο της σειράς Η Γη της Ελιάς.

 

Το σίριαλ του Mega ξεκινά πολύ δυνατά προκειμένου να κάνει εκτόξευση στην τηλεθέαση της νέας σεζόν.

Η Γη της Ελιάς μας έχει συνηθίσει σε απρόβλεπτες εξελίξεις. Είναι και το ατού της ομάδας του Ανδρέα Γεωργίου που έχει κατακτήσει το τηλεοπτικό κοινό. Έτσι και τώρα κάνεις δεν ξέρει τι μπορεί να ξημερώσει.Η Γη της Ελιάς: Εμφύλιος στη Μάνη

Διαβάστε Επίσης  Η τελευταία ώρα επεισόδια 31-32-33-34-35: Η Άσπα δίνει μια ευκαιρία στη Σίλια…

Ακόμη και στην πανίσχυρη οικογένειας των Βρεττάκων.

Πόσο μάλλον όταν εμπλέκεται και μια πανούργα γυναίκα η οποία ετοιμάζεται να γίνει μέλος της οικογένειας με ό,τι κι αν αυτό συνεπάγεται. Γιατί μια γραμματέας να γίνει κυρία Βρεττάκου δεν είναι το πιο σύνηθες αλλά και καθόλου εύκολα διαχειρίσιμο. Από όλους.

Η σχέση Ισίδωρου και Αμαλίας μπαίνει πλέον σε νέες βάσεις τη σεζόν που έρχεται. Και θα μετατρέψει εκείνη από μια απλή γραμματέα σε ένα αδίστακτο αφεντικό.

 

Ο Ισίδωρος δεν κρύβει πλέον τον έρωτά του για την Αμαλία.

 

Μάλιστα, επιφυλάσσει ένα ταξίδι έκπληξη στην αγαπημένη του το οποίο και θα ολοκληρωθεί με πρόταση γάμου. Μια πρόταση που θα ξαφνιάσει πολλούς, όχι όμως και την Αμαλία που την περίμενε για να μπει στην πανίσχυρη οικογένεια.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Η Καλλιόπη κλέβει το όπλο του φόνου

Η πρώην πλέον γραμματέας θα αλλάξει τελείως στάση απέναντι στα υπόλοιπα μέλη των Βρεττάκων. Θα αρχίσει να έχει απαιτήσεις αλλά και άποψη! Μια άποψη που δεν θα διστάσει να επιβάλλει όταν χρειαστεί. Η διακριτικότητα που τη χαρακτήριζε αποτελεί οριστικά παρελθόν.

Η ίδια θα εκμεταλλευτεί πλήρως την αδυναμία που της έχει ο Ισίδωρος, εισβάλλοντας όλα και περισσότερο στην οικογένεια των Βρεττάκων. Θα γίνει πλέον η σιδηρα κυρία. Ποια θα είναι όμως η αντίδραση των υπολοίπων μελών της οικογένειας; Γιατί αυτή η… μεταμόρφωση δεν αρέσει σε κανέναν.

Και δεν αποκλείεται να ξεσπάσει εμφύλιος στη Μάνη.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *