Σασμός: Ο Νικηφόρος βρίσκει στα μάτια του Αστέρη έναν σύμμαχο

 

 

 

Σασμός: Ο Νικηφόρος βρίσκει στα μάτια του Αστέρη έναν σύμμαχο

 

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού ο Νικηφόρος βρίσκει στα μάτια του Αστέρη έναν σύμμαχο.

 

Ο Μανώλης αναζητά το Νικηφόρο, καθώς είναι βέβαιο πως αυτός πυροβόλησε τον Μαθιό.

 

Για μία ακόμη φορά είναι αποφασισμένος να στηρίξει τον παιδικό του φίλο. Ο Νικηφόρος είναι πλέον ένα πληγωμένο αγρίμι. Κάποια στιγμή ακούει κρυφά έναν καβγά ανάμεσα στον Αστέρη και τον Μανώλη.

Εκτός εαυτού ο Αστέρης του φωνάζει ότι αν είχε μιλήσει θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα. Δεν θα είχε σκοτώσει τον Πετρή. Ο Νικηφόρος νιώθει οργή και αγανάκτηση. Εξοργισμένος που τόσα χρόνια ο καλύτερος του φίλος κρατάει κρυφό αυτό το μυστικό, του ορμά και τον χτυπά χωρίς έλεος.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς Spoiler: Η Ξένια χάνει το μωρό του Δημοσθένη

Παράλληλα ο Νικηφόρος θέλει να φύγει από την Κρήτη. Κάτι που δεν είναι εύκολο αφού οι ψίθυροι στο χωριό σχετικά με τον σοβαρό τραυματισμό του Μαθιού είναι πολλοί και ο Αντώνης θέλει να το διαλευκάνει.

Όμως αποδείξεις δεν υπάρχουν και ο παπά Μιχάλης προτείνει στον Νικηφόρο να επισκεφθεί ένα μοναστήρι, για ένα χρονικό διάστημα για να βρει την γαλήνη. Ο Νικηφόρος είναι μπερδεμένος. Από την μία θέλει να φύγει, από την άλλη δεν θέλει να κινήσει υποψίες και να αφήσει την Βασιλική πίσω.

Διαβάστε Επίσης  Το Ναυάγιο: Ο Αντώνης σκοτώνει τον Ιπποκράτη

Σε όλο αυτό το μπέρδεμα που κυριαρχεί στο κεφάλι του, ο μόνος του σύμμαχος είναι ο Αστέρης. Διότι ο Αστέρης δεν του είπε ψέματα ποτέ. Διότι είναι το ίδιο εξοργισμένος με τον Μαθιό, την Καλλιόπη και τον Μανώλη για το μυστικό που κράτησαν, ο καθένας για τους λόγους του.

Θα δούμε λοιπόν ότι ο Αστέρης με τον Νικηφόρο θα έρθουν πολύ κοντά.

Ο Νικηφόρος θα έχει για συμβουλάτορα και καθοδηγητή τον Αστέρη και ίσως ο Αστέρης να είναι η αιτία που πατέρας και γιος θα βρουν επιτέλους την γαλήνη.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *