Η Γη της Ελιάς: Στο προτελευταίο επεισόδιο έρχεται η απόλυτη ανατροπή με Κουράκο – Ευτυχία

 

Η Γη της Ελιάς: Στο προτελευταίο επεισόδιο έρχεται η απόλυτη ανατροπή με Κουράκο – Ευτυχία

Τραγικές είναι οι εξελίξεις στα τελευταία επεισόδια της σειράς η γη της ελιάς.Η Γη της Ελιάς: Στο προτελευταίο επεισόδιο έρχεται η απόλυτη ανατροπή με Κουράκο – Ευτυχία

 

Στις 6 Ιουλίου, στο επεισόδιο 212 η αυλαία πέφτει με ένα συγκλονιστικό επεισόδιο που θα έχουμε πολλές αποκαλύψεις, αλλά και ανοιχτές ιστορίες ώστε να υπάρχει αγωνία για τον τρίτο κύκλο.

 

Η ιστορία όμως που θα εντυπωσιάσει με την πλοκή της είναι αυτή της Ευτυχίας με το Γιώργη. Ο Γιώργης παρότι ετοιμάζεται να ενώσει τη ζωή του με την Ευτυχία ζει μία αναταραχή συναισθηματική και ηθική.

Έχει δώσει το δείγμα στο εγκληματολογικό και περιμένει να πάρει την απάντηση που θα του δώσει την ανάσα να προχωρήσει με την αγαπημένη του. Εκείνη δεν ξέρει τίποτα για τις κινήσεις του και είναι έτοιμη για το γάμο της μαζί του.

Όλα είναι στη θέση τους. Το νυφικό, οι μπομπονιέρες, τα πάντα. Στο μεταξύ μια μέρα πριν, κανονίζει να κάνει το μπάτσελορ που θα γίνει στο καφενείο του Πότη. Την ίδια στιγμή ο Κουράκος παίρνει τα αποτελέσματα από το εγκληματολογικό.

Διαβάστε Επίσης  Η Μάγισσα: Ο παράφορος έρωτας και ο νέος πόλεμος

Κρατάει ένα φάκελο που καίει το χέρι. Ελπίζει σε καλά νέα όμως τα πράγματα δεν πάνε καλά καθώς τα αποτελέσματα δείχνουν ότι το αίμα στον τοίχο δεν ανήκει στην Ευτυχία. Ο αστυνόμος καταρρέει. Αμέσως τον λούζει κρύος ιδρώτας. Κάθε ελπίδα που είχε μέσα του σβήνει.

Ήρθε η ώρα να παλέψει μέσα του αν θα κυριαρχήσουν τα αισθήματα του για την Ευτυχία ή το καθήκον του. Παίρνει μια βαθιά ανάσα και δίνει άμεση διαταγή. “Θέλω το δείγμα να συγκριθεί αυτή τη φορά με του Ανέστη Δρακουλάκου και θέλω την απάντηση άμεσα.” τους τονίζει.

Την ίδια στιγμή οι ετοιμασίες συνεχίζονται με την Άννα να διαμορφώνει τα τραπέζια στο καφενείο με τη βοήθεια του Πότη και να προετοιμάζουν για το πάρτυ της Ευτυχίας. Το ίδιο βράδυ όλα τα κορίτσια γιορτάζουν μαζί. Η Ευτυχία γλεντάει. Δεν έχει ιδέα τι την περιμένει τις επόμενες στιγμές.

Διαβάστε Επίσης  Ο Παράδεισος των κυριών, επόμενα επεισόδια 49 , 50 ,51 ,52 .

Ένα επεισόδιο πριν το μεγάλο φινάλε ο Κουράκος ανακαλύπτει ότι γυναίκα που ερωτεύτηκε και που ετοιμάζεται να παντρευτεί είναι εκείνη που σκότωσε τον Ανέστη. Όλα γκρεμίζονται γύρω του. Δεν ξέρει τι να κάνει. Την λύση όμως στο αδιέξοδο του θα την δώσει η ίδια η Ευτυχία.

Στο παραπέντε πριν βάλει νυφικό παραδέχεται τα πάντα όπως παραδέχεται και την αγάπη της για τον Γιώργη, που δεν θέλει να τον φέρει σε ακόμα πιο δύσκολη θέση. Η κοπέλα συντετριμμένη φεύγει για πάντα από τη Μάνη και αφήνει για την επόμενη σεζόν το Γιώργη να αποφασίσει πως θα το αντιμετωπίσει.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *