Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος σε θανάσιμο κίνδυνο

 

 

Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος σε θανάσιμο κίνδυνο

 

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού ο Κουράκος βρίσκεται σε θανάσιμο κίνδυνο.

 

Ο τρίτος κύκλος της γνωστής σειράς υπόσχεται πολλές εκπλήξεις και ισχυρά συναισθήματα για τους χαρακτήρες που το κοινό έχει αγαπήσει.

 

Ο Κουράκος θα βιώσει σκοτεινές στιγμές. Το βαρύ μυστικό της Ευτυχίας τον έπληξε βαθιά, οδηγώντας τον στην απόφαση να διακόψει τον γάμο τους.Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος σε θανάσιμο κίνδυνο

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς – Η Χρυσούλα καίει την Αρετή: «Κάνει μάγια σε όλους σας»

Παρόλο που ήταν σοκαρισμένος, λόγω της αγάπης του για εκείνη
και τον κίνδυνο που διέτρεξε από τον Ανέστη, αποφάσισε να την υποστηρίξει να ξεκινήσει μια καινούρια ζωή μακριά από τα προβλήματα. Δε θα μπορούσε να αντέξει να την βλέπει κατηγορούμενη για φόνο.

Ενώ η Ευτυχία διέφυγε, ο Κουράκος προσπάθησε να αποκρύψει τον ρόλο του, λέγοντας στον Δαμιανό μια ιστορία για την απουσία της. Θα πείσει με την ιστορία του; Στα επόμενα επεισόδια θα αντιμετωπίσει την μοναξιά και πιθανές δυσκολίες.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Λυκούργος και Χάιδω ένα βήμα πριν από τον χωρισμό

Φαίνεται ότι θα αντιμετωπίσει ερωτήσεις από τις Αρχές για την απόδραση της Ευτυχίας. Αν υπάρξουν αντιφάσεις στη δήλωσή του, η φήμη του και η θέση του θα τεθούν υπό αμφισβήτηση.

Θα προσπαθήσει να διατηρήσει την υπόληψή του με την υποστήριξη της Αρεόπολης, αλλά ο Δημοσθένης θα επωφεληθεί από οποιαδήποτε αναταραχή στην αστυνομία…

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *