Έρωτας Φυγάς – Μαργέτα: «Πάρε τον Μάρκο και φύγετε πριν να είναι αργά»

Έρωτας Φυγάς – Μαργέτα: «Πάρε τον Μάρκο και φύγετε πριν να είναι αργά»Η Μαργέτα βλέπει μέρα με τη μέρα πως η κατάσταση ανάμεσα στον Μάρκο και τον Ιάσονα ξεφεύγει και προσπαθεί να πείσει τον Παράσχο, στην σειρά, Έρωτας Φυγάς, να τον πάρει και να φύγουν μια και καλή από το Κιάρι. Πως θα αντιδράσει ο Στέφανος στην πρόταση της;

Τι θα δούμε σήμερα 25/11 στον Έρωτα Φυγά;

Ο Ιάσονας είναι έξαλλος που άφησε τον Μάρκο να πάρει το μαξιλάρι που κέντησε η Αλεξάνδρα στη δημοπρασία. Ο Μάρκος του το στέλνει πίσω με ένα δέμα και αυτός έξαλλος το καίει. Η Ευγενία έχει ξεκινήσει τον εμβολιασμό των παιδιών των εργατών. Η Μαργέτα, σήμερα στον Έρωτα Φυγά, στέλνει τον Στρατή στον σιδερά για να της φέρει κάτι.

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς: Ο Ιάσoνας βγάζει το σκοτεινό του εαυτό στην Αλεξάνδρα

Ο Στρατής τον βρίσκει δολοφονημένο, ένας άντρας του βάζει το όπλο στα χέρια και εξαφανίζεται. Ο Στρατής πανικόβλητος πετάει το όπλο στα σκουπίδια… Ο Μάρκος και η Ευγενία συναντιούνται και κοιτάζονται γεμάτοι ερωτισμό… Τέλος, η Μαργέτα βλέποντας το κακό να έρχεται στον Έρωτα Φυγά, προτρέπει τον Παράσχο να φύγουν με τον Μάρκο από το Κιάρι. Η συνέχεια το απόγευμα στις οθόνες μας….

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *