Η Μάγισσα – Σούσουρο: Ο παράνομος έρωτας της Θεοφανώς

 

 

Η Μάγισσα – Σούσουρο: Ο παράνομος έρωτας της Θεοφανώς

Σκοτεινές εποχές αλλά και κρυφούς έρωτες φέρνει η νέα πολυαναμενόμενη σειρά εποχής του ΑΝΤ1, η Μάγισσα, η οποία θα «εισβάλει» τον Σεπτέμβρη, καθηλώνοντας το τηλεοπτικό κοινό με την πλοκή της.Η Μάγισσα – Σούσουρο: Ο παράνομος έρωτας της Θεοφανώς

Η ιστορία της μας πάει πολλά χρόνια πριν, πίσω στη Μάνη του 1818, λίγο πριν ξεσπάσει η Επανάσταση, με επίκεντρο τις δύο μεγάλες οικογένειες της περιοχής, τους Λασκαραίους και τους Γερακάρηδες, που τους ενώνει μόνο το μίσος μέχρι…τώρα. Οι δύο φατριές σε μία προσπάθεια συμφιλίωσης, αποφασίζουν να ενωθούν για πολλούς και διαφόρους λόγους με τον γάμο των παιδιών τους.

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς – Αλεξάνδρα: «Απαιτώ τώρα να απολυθεί η Ρηνιώ»

Όμως σε αυτό τον γάμο υπάρχει ένα τρίτο πρόσωπο, η Θεοφανώ.

 

Η Μάγισσα ανάμεσα στον Μάρκο και την γυναίκα του

Οι δύο οικογένειες προς όφελος όλων, είναι πια ενωμένες μέσω του γάμου των παιδιών τους αλλά και της γέννησης του εγγονιού τους, στο trailer όμως που κυκλοφόρησε βλέπουμε πως η καρδιά του Μάρκου είναι δοσμένη αλλού.

Συγκεκριμένα τον βλέπουμε να φιλιέται στα κρυφά με την Θεοφανώ, την ώρα που λένε πως «είχαμε ορκιστεί πως τίποτα δεν θα μας χωρίσει», κάτι που αποδεικνύει πως το ζευγάρι είναι μαζί χρόνια.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη Της Ελιάς Επεισόδια: Ο Δημήτρης Σε Σκέψεις – Η Εμμονή Της Άννας Φουντώνει

Παράλληλα η γυναίκα του Μάρκου, από ένστικτο, του εξομολογείται πως δεν θέλει τη Θεοφανώ κοντά στο παιδί αλλά και γενικότερα στο σπίτι τους, με τον ίδιο να της λέει πως είναι χρόνια στη δούλεψή τους και πως δεν θα πάει πουθενά.

Τι συμβαίνει στην πραγματικότητα;

Η αλήθεια θα φέρει την οριστική ρήξη ανάμεσα στις δύο οικογένειες και το αποκορύφωμα θα είναι το νεκρό μωρό στο ποτάμι…

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *