Μαύρο Ρόδο : Η Φιλαρέτη φεύγει για πάντα από το μοναστήρι

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι ανατρεπτικές καθώς η Φιλαρέτη φεύγει για πάντα από το μοναστήρι.’

Η Κασσιανή καταφέρει να διώξει την Φιλαρέτη από τιμόνι στο μοναστήρι…. H Κασσιανή πετυχαίνει επιτέλους αυτό που τόσα χρόνια ζητούσε, έχοντας παραγκωνίσει την Φιλαρέτη. Παίρνει τα σκήπτρα της Ηγουμενίας και φροντίσει από την πρώτη κιόλας μέρα να θέση τους όρους της.

Η Φιλαρέτη στο μεταξύ ως μοναχή πλέον δέχεται να μιλήσει στην τηλεόραση νιώθοντας πως πλέον μπορεί να διαχειριστεί την έκθεση, όμως η έρευνα που κάνει η δημοσιογράφος και οι ερωτήσεις της την φέρνουν αντιμέτωπη με το μεγαλύτερο τραύμα του παρελθόντος και αυτό είναι κάτι για το οποίο δεν ήταν έτοιμη . Η μόνη γνώμη που εμπιστεύεται είναι αυτή της Αυξέντιας και γι’ αυτό και ζητά την γνώμη της για την συνέντευξη που έδωσε ,όμως όλο αυτό δίνει άλλη μία ευκαιρία στην Κασσιανή για να την χτυπήσει .

Πράγματι η πίεση που δέχεται όλο αυτό το διάστημα σε συνδυασμό με τις δικές της ενοχές οδηγούν την Φιλαρέτη στην απόφαση να εγκαταλείψει για πάντα το μοναστήρι, που επισκέπτεται ο Θέμης με σκοπό να χτυπήσει το διαγωνισμό για τα κτήματα .

Μάλιστα η προσφορά που κάνει πέφτει σαν βόμβα στο τραπέζι και δημιουργεί έντονες αντιδράσεις. Στο μεταξύ η Πολυξένη ανεβαίνει ξανά μετά από χρόνια στην πίστα ενώ η Όλγα προσπαθεί να έρθει σε επαφή με κάποιον που μπορεί να είναι ο πατέρας της .Τέλος η πίεση της Θάλειας και του Γιαννίκου δεν αφήνει περιθώρια στον Παράσχο οποίος καλείται πλέον να συνεργαστεί μαζί τους.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *