Η Γη της Ελιάς: Ένας δολοφόνος βάζει στόχο τον Φίλιππο

 

Η Γη της Ελιάς: Ένας δολοφόνος βάζει στόχο τον Φίλιππο

Ένας νέος χαρακτήρας, ονόματι Σωτήρης, εισβάλει στο τρίτο κύκλο της σειράς «Η Γη της Ελιάς», και βάζει στο στόχαστρο του τον Φίλιππο Στεφανέα.Η Γη της Ελιάς: Ένας δολοφόνος βάζει στόχο τον Φίλιππο

 

Ποιος είναι άραγε ο Σωτήρης; Τι κρύβει;

 

Ο συγκεκριμένος χαρακτήρας είναι ο ετεροθαλής αδελφός του Μιλτιάδη και αδελφός επίσης του Στέλιου Βαφέα που είχε σκοτώσει η Χάιδω Στεφανέα.

Ο Σωτήρης λοιπόν έρχεται στη Μάνη προκειμένου να πάρει εκδίκηση για το θάνατο του αδελφού του. Όπως θα δούμε στη συνέχεια θα βρει δουλειά στα κτήματα των Βρεττάκων βοηθούμενος από τον Μιλτιάδη.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Μαργαρίτα αγοράζει το θερμοκήπιο της Άννας

Ο Σωτήρης σύμφωνα με το youfly.com όπως θα αποδειχθεί είναι αυτός που έκαψε το σπίτι της Χάιδως αλλά δεν του φτάνει μόνο αυτό. Θέλει να βγάλει από τη μέση όλη την οικογένεια Στεφανέα. Ένα από τα πρόσωπα που βάζει στο στόχαστρο του είναι ο Φίλιππος θεωρώντας πως βγάζοντας τον από τη μέση θα δώσει πολύ πόνο στη Χάιδω.

Εν τω μεταξύ μετά το κάψιμο του σπιτιού των Στεφαναίων, ο Λυκούργος και η Χάιδω φοβούμενοι και για νέο χτύπημα των εμπρηστών προσπαθούν να πάρουν τα μέτρα τους.

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς: Αυτό είναι το τραγικό φινάλε της σειράς

Θα ζητηθεί από το Κουράκο μάλιστα να παρέχει προστασία στο Φίλιππο.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *