Η Γη της Ελιάς: Ο ένας χωρισμός μετά τον άλλον

 

 

Η Γη της Ελιάς: Ο ένας χωρισμός μετά τον άλλον

 

Με αρκετές ανατροπές και συνταρακτικά γεγονότα θα επιστρέψει η Γη της Ελιάς, μιας και οι χωρισμοί που θα δούμε στον γ’ κύκλο δεν θα έχουν τελειωμό.Η Γη της Ελιάς: Ο ένας χωρισμός μετά τον άλλον

Ο πρώτος αφορά την Δήμητρα και τον Ορέστη. Πάνω που η πρώτη πίστεψε πως μπορεί να προχωρήσει και να αφεθεί ξανά σε νέο έρωτα, μαθαίνει πως ο Ορέστης έχει την καρδιά του Κίμωνα. Φυσικά, σοκάρεται και δεν μπορεί να πιστέψει πως έκρυψε τέτοιο πράγμα.

Διαβάστε Επίσης  ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΑΣ ΧΡΟΝΙΑ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 1-2-3-4

Θολωμένη από την οργή και την απογοήτευσή της, του ζητά να χωρίσουν.

Άσχημο τέλος θα έχουν και η Αντωνία με την Αλκμήνη, μιας και η δεύτερη από ένα σημείο και μετά δείχνει να έχει βαρεθεί την Αντωνία φλερτάροντας πότε με τον ένα και πότε με τον άλλο άνδρα. Κάποια στιγμή θα τη δούμε μάλιστα και ζευγάρι με τον Μιλτιάδη.

Τέλος, κρίση στην σχέση τους θα περάσουν και ο Μάνος με την Μαρίνα. Το ζευγάρι θα χάσει το μωρό στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης, με την ίδια να πέφτει σε βαριά κατάθλιψη και να απομακρύνει τους πάντες από κοντά της, μέχρι και τον Μάνο.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς Spoiler: Ο πατέρας της μικρής Αγγελικής επιστρέφει

Οι χωρισμοί όμως δεν θα είναι το μοναδικό που θα δούμε στα πρώτα επεισόδια του γ’ κύκλου της σειράς Γη της Ελιάς, αλλά και πολλά ακόμα, που θα φέρουν τα πάνω κάτω.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *