Έρωτας Φυγάς: Ο Μάρκος και η Αλεξάνδρα σχεδιάζουν να σκοτώσουν τη Μαργέτα

 

Έρωτας Φυγάς: Ο Μάρκος και η Αλεξάνδρα σχεδιάζουν να σκοτώσουν τη Μαργέτα

Ο Μάρκος με την Αλεξάνδρα σχεδιάζουν να το σκάσουν μαζί αλλά την τελευταία στιγμή ο Ιάσωνας τους ανακαλύπτει και θεωρούν πως η Μαργέτα τους πρόδωσε.Έρωτας Φυγάς: Ο Μάρκος και η Αλεξάνδρα σχεδιάζουν να σκοτώσουν τη Μαργέτα

 

Έτσι θέλουν να την εκδικηθούν.

 

Η Μαργέτα ανακαλύπτει τελικά πως ο Μάρκος γνώριζε πως ο Γιωργάκης είναι δικό του παιδί και πως με την Αλεξάνδρα συνεχίζουν να συναντιούνται κρυφά.

Όμως εκείνη τους εκπλήσσει και τους δίνει την ευχή της για να φύγουν μακριά. “Θα σας βοηθήσω εγώ. Φύγετε μακριά και μην γυρίσετε ποτέ ξανά πίσω της” λέει. Όμως ο Ιάσωνας μαθαίνει τα σχέδια της γυναίκας του.

Έτσι ενώ ο Μάρκος την περιμένει στο σημείο συνάντησης, ο Ιάσωνας εμφανίζεται μπροστά της, της κλείνει τον δρόμο και την εμποδίζει να φύγει αναγκάζοντας τη μαζί με τα παιδιά να πάνε στο σπίτι που μένει η ερωμένη του πατέρα του.

Διαβάστε Επίσης  Survivor αποχώρηση 2/3: MEGA SPOILER! Αυτοί είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση! ΟΛΟΙ ΑΝΤΡΕΣ!

Εκείνος, φέρεται άσχημα στην σύζυγό του και της φωνάζει. Όταν η πρώην σύντροφος του Δεμερτζή επεμβαίνει “δεν ανέχομαι τέτοιες συμπεριφορές. Ηρέμησε και θα μιλήσουμε σαν άνθρωποι, αλλά μη ξεχνάς πως και ο πατέρας σου ήταν παντρεμένος με τη Μαριέττα αλλά αγαπούσε εμένα.

Νόμιζα έμοιαζες στον πατέρα σου αλλά διαπιστώνω ότι αρχίζεις να μοιάζεις στη μάνα σου.“. Η Αλεξάνδρα την ευχαριστεί για την υποστήριξη της και εκείνη την αγκαλιάζει. “Όσο είμαι εδώ θα σε προστατέψω” της λέει.

Σύμφωνα με το περιοδικό TIVI ΣΙΡΙΑΛ, ο Μάρκος αφού βλέπει πως η Αλεξάνδρα δεν έρχεται στα ραντεβού τους καταλαβαίνει πως κάτι έχει συμβεί και το μυαλό του πάει στην Μαριέττα. Έτσι υπό απειλή όπλου την αρπάζει και την πάει σε μια καλύβα.

“Σε πίστεψα αλλά εσύ μας προδώσεις. Δεν καταλαβαίνω γιατί μισείς τόσο πολύ την Αλεξάνδρα. Τί θέλετε πια από εκείνη;” της λέει όμως η Μαριέττα αρνείται πως μίλησε στο γιο της ή κάπου αλλού. Εκείνος είναι αποφασισμένος να την σκοτώσει, την κλειδώνει και της βάζει φωτιά.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος: 67 , 68 , 69 , 70 , 71

Εκείνη ουρλιάζει και ο Μάρκος τελευταία στιγμή την σώζει και της λέει “δεν είμαι σαν εσάς εγώ“. Η Μαριέττα επιστρέφει σπίτι της αλλά εκεί θα αντιμετωπίσει και την οργισμένη Αλεξάνδρα που την απειλεί με μαχαίρι για να την σκοτώσει.

“Σε εμπιστεύτηκα. Σε αποκάλεσα μαμά κι εσύ με πρόδωσες ξανά και τα είπες όλα στον Ιάσωνα. Γιατί; Δεν χόρτασες άλλο να με βασανίζεις; Φτάνει πια, φτάνει! Θα σε σκοτώσω” ισχυρίζεται και πάει να την μαχαιρώσει όταν εμφανίζεται η ερωμένη του Δεμερτζή και την εμποδίζει.

“Σταμάτα! Δεν το έκανε η Μαριέττα. Η Ελπίδα σε είδε στο δρόμο και το είπε στον Ιάσωνα. Τους άκουσα να το συζητάνε.“. Η Αλεξάνδρα με τύψεις πέφτει στην αγκαλιά της Μαριέττας και της ζητάει συγχώρεση που την αμφισβήτησε.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *