Η Γη της Ελιάς: Πυροβολούν τον Λυκούργο στην καρδιά

Δύσκολες ώρες έρχονται για τους πρωταγωνιστές. Οι μπράβοι πυροβολούν τον Λυκούργο στην καρδιά και όλα σκοτεινιάζουν, στην γη της ελιάς. Ο δικηγόρος έχει ξεκαθαρίσει πως θα κάνει τα πάντα, για να αθωώσει τον ανιψιό του.

Ο Χρήστος παραμένει στη φυλακή, με τα στοιχεία που υπάρχουν εναντίον του, να τον καίνε. Ο Κουράκος τον πιστεύει, όμως δε μπορεί να δώσει εντολή να αθωωθεί, εάν δεν βρεθούν μαρτυρίες ή αποδεικτικά στοιχεία.

Σύμφωνα με τον Παναγιώτη Μουλόπουλο και το περιοδικό MYtv, ο Λυκούργος καταφέρνει να κλείσει στη φυλακή τον αρχηγό αυτής της συμμορίας. Βέβαια, εκείνος δε θα το αφήσει όλο αυτό να περάσει έτσι.

Ο αδίστακτος άντρας δίνει εντολή στα τσιράκια του να σκοτώσουν τον δικηγόρο! Έτσι, μια μέρα, εισβάλλουν μέσα στο σπίτι την ώρα που είναι μόνος και πυροβολούν τον Λυκούργο, στην γη της ελιάς.

Η Χάιδω τον εντοπίζει στο έδαφος και καλεί ασθενοφόρο. Η κατάστασή του είναι κρίσιμη. Όλη η Μάνη έχει ξεσηκωθεί, με τον Κουράκο να χτυπά το κεφάλι του που δεν πρόλαβε το κακό.

Οι γιατροί κάνουν τα πάντα, για να τον σώσουν, όμως είναι μάταιο. Ο Λυκούργος πέφτει σε κώμα και οι ελπίδες να ζήσει λιγοστεύουν…

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *