Σασμός – Ανατροπή: Εγκαταλείπει για πάντα την Άνω Ποριά

 

 

Σασμός – Ανατροπή: Εγκαταλείπει για πάντα την Άνω Ποριά

 

Εξελίξεις που θα μας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό, αναμένονται από Σεπτέμβρη στο Σασμό, καθώς ο Νικηφόρος έχει φτάσε στα όριά του, και πλέον τίποτα δεν τον κρατά στην Άνω Ποριά, και γενικότερα στο σπίτι του.Σασμός – Ανατροπή: Εγκαταλείπει για πάντα την Άνω Ποριά

Ότι ήξερε και είχε ως δεδομένο έχει ανατραπεί. Ο άνθρωπος που λάτρευε και τον είχε σαν πατέρα του, ο Μαθιός δηλαδή, σκότωσε τον Στεφανή που μέχρι τώρα ήξερε ότι είναι πατέρας του, και σαν να μην έφτανε αυτό η Βασιλική του δίνει το τελειωτικό χτύπημα, αποκαλύπτοντάς του τα πάντα για τον Μαθιό.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Ο Άγγελος Αποκαλύπτει Στη Στέλλα Ποιος Πραγματικά Είναι

Ο κόσμος του έχει αναποδογυρίσει εντελώς, και όλα αυτά τα μυστικά και τα ψέμματα τον οδήγησαν να σηκώσει το όπλο. Χάνει τον εαυτό του και αποφασίζει να δώσει ένα τέλος.

 

Ο Νικηφόρος κλείνεται σε μοναστήρι στο Σασμό

Η Βασιλική προκειμένου να σώσει την κατάσταση, και να εμποδίσει τον Νικηφόρο να πει την αλήθεια για τον φόνο του Στεφανή, του αποκαλύπτει ότι ο παπά Μιχάλης της εξομολογήθηκε ποιος πραγματικά είναι ο πατέρας του Νικηφόρου.

Αυτό είναι το κερασάκι στην τούρτα που οδηγεί στην τελειωτική κατάρρευση του Νικηφόρου. Όλη του η ζωή είναι ένα ψέμα το οποίο δεν μπορεί να αντιμετωπίσει, ούτε θέλει. Το μόνο που επιθυμεί είναι να τρέξει μακριά…

Διαβάστε Επίσης  Άσε μας ρε μαμά Επεισόδια 25-26-27

Σύμφωνα με το τηλεοπτικό ρεπορτάζ του TV24, θα ζητήσει τη βοήθεια του παπά Μιχάλη, για να πάει σε…μοναστήρι. Εκείνος γνωρίζοντας καλά τον σταυτό που κουβαλάει ο νεαρός Σταματάκης, θα τον συμβουλεύσει και θα τον οδηγήσει σε αυτό που πηγαίνει και ο ίδιος, για να καθαρίσει την σκέψη του.

Πως θα αντιδράσει η οικογένειά του στο φευγιό αυτό;

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *