Η Γη της Ελιάς: Η Ιουλία απελπισμένη σοκάρεται για άλλη μια φορά

 

Η Γη της Ελιάς: Η Ιουλία απελπισμένη σοκάρεται για άλλη μια φορά

 

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού η Ιουλία απελπισμένη σοκάρεται για άλλη μια φορά.

 

Για την Ιουλία και τον Στάθη φτάνει η ώρα μηδέν καθώς εκείνη κατάφερε να εντοπίσει το παιδί τους μέσω τράπεζας DNA αλλά δεν τολμά να επικοινωνήσει μαζί της παρά τις παροτρύνσεις του Στάθη.

 

Σύμφωνα με το περιοδικό Τηλεθεατής, ο Λυκούργος μαθαίνει πως ο Φίλιππος έχει γίνει στόχος δολοφονικής επίθεσης και τρέμει για τα χειρότερα.

Η Μαργαρίτα πέφτει θύμα ξυλοδαρμού από άγνωστους και εισάγεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Η ψυχολογία της Μαρίνας είναι πολύ κακή και ο Μάνος προσπαθεί να της συμπαρασταθεί όπως μπορεί. Η Άννα δεν ξέρει πως να διαχειριστεί την πρόταση γάμου του Πότη και ζητά την γνώμη φίλων και γνωστών.

Εκείνος από την άλλη κράτα το καφενείο κλειστό μέχρι να λάβει την πολυπόθητη απάντηση.

Η Ιουλία αποφασίζει να δώσει μία ευκαιρία στην Αμαλία και την προσεγγίζει φιλικά. Η Βασιλική συνειδητοποιεί ότι ο φούρναρης έχει αντιγράψει τη συνταγή της Αρετής αλλά τρέμει να της το πει από φόβο μην τους ρεζιλέψει σε ολόκληρη την Μάνη.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Ο Ρόλος Του Νικηφόρου Στον Χωρισμό Βασιλικής Και Μαθιού

Η Άννα μετά από ώριμη σκέψη αποφασίζει να πει το πολυπόθητο ναι στην πρόταση γάμου του Πότη. Η Αθηνά και η Μαργαρίτα προτρέπουν την Φιλιώ να πάει σε ψυχολόγο αλλά εκείνη είναι αρνητική.

Η Αρετή είναι έξαλλη με την Χρυσούλα γιατί πιστεύει ότι εκείνη πούλησε την συνταγή της αλλά δεν ξέρει ότι ο φούρνος που φτιάχνει την πίτα της βρίσκεται μέσα στην Αρεόπολη. Η Άννα και ο Πότης ανακοινώνουν σε όλο τον κόσμο τα ευχάριστα και ψάχνουν ημερομηνία γάμου.

Στο μεταξύ ο Φίλιππος και ο Παρασκευάς παίρνουν άδεια από το στρατό και επιστρέφουν μαζί στην Αρεόπολη. Η Δήμητρα ψαρεύει την Αφροδίτη για να μάθει αν τελικά φλέρταρε τον Ορέστη. Την ίδια ώρα ο Λυκούργος πιέζει την Χάιδω να του πει για την καραμπίνα που είχε μέσα στο αυτοκίνητο αλλά δεν πείθεται από την απάντηση της.

Η Αθηνά και η Μαργαρίτα προτείνουν στην Άννα να γίνουν κουμπάρες στο γάμο της ενώ η κατάσταση στο εργοστάσιό φτάνει στο απροχώρητο και η Ισμήνη ανακοινώνει στην Αλκμήνη και την Αντωνία ότι μία από τις δύο θα πρέπει να παραιτηθεί.

Διαβάστε Επίσης  Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Διαδοχικές εκπλήξεις και παρεξηγήσεις

Η Άννα διαλέγει νυφικό, η Αρετή καταλαβαίνει ότι ο φούρνος της Αρεόπολης πουλάει την πίτα της και η Ιουλία ανακαλύπτει μέσω DNA ότι η κόρη της ζει. Ο Στάθης προτρέπει την Ιουλία να επικοινωνήσει με την κοπέλα που φαίνεται να έχουν κοινό DNA αλλά η Ιουλία δεν είναι έτοιμη να κάνει το βήμα.

Η Δήμητρα αποφασίζει να μην αποφεύγει άλλο τον Ορέστη και πηγαίνει στο σπίτι του με σκοπό να μάθει περισσότερα για το παρελθόν του αλλά δεν τα καταφέρνει.

Παράλληλα η Αρετή ψάχνει να βρει από ποια διέρρευσε η συνταγή της πίτας ενώ ο φούρναρης αρνείται ότι έχει αντιγράψει την πατέντα της. Ο Φίλιππος και ο Παρασκευάς βγαίνουν με άδεια από τον στρατό και ο Σωτήρης δε χάνει ευκαιρία να βάλει ξανά τον Φίλιππο στο στόχαστρο.

Ο Λυκούργος πειράζει τον Πότη που δεν επέλεξε εκείνον και τον Στάθη για κουμπάρους φέρνοντάς τον σε δύσκολη θέση.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *