Έρωτας Φυγάς – Αποκάλυψη: Η διπλή ζωή του στο φως

 

Έρωτας Φυγάς – Αποκάλυψη: Η διπλή ζωή του στο φως

 

Όπως θα αποδειχτεί, την μεγαλύτερη ανατροπή στον Έρωτα Φυγά, η οποία θα φέρει τα πάνω κάτω στο τηλεοπτικό κοινό από Σεπτέμβρη, θα την κάνει ο…Ιάσονας.Έρωτας Φυγάς – Αποκάλυψη: Η διπλή ζωή του στο φως

Ραγδαίες και καταιγιστικές αναμένονται οι εξελίξεις στα επεισόδια του δεύτερου κύκλου στον Έρωτα Φυγά, καθώς μπορεί να νομίζαμε ότι η Μαργέτα κινεί τα πάντα, στην πραγματικότητα όμως ο Ιάσονας θα της την φέρει κανονικά στον Έρωτα Φυγά, ξεδιπλώνοντας βήμα προς βήμα τη διπλή ζωή του όλα αυτά τα χρόνια.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Ο Δημήτρης Μαθαίνει Όλη Την Αλήθεια Για Την Μητέρα Της Αθηνάς

 

Ο Ιάσονας αποκαλύπτεται στον Έρωτα Φυγά

Η Μαργέτα δεν θα αργήσει πολύ να μάθει την αλήθεια. Θα τον ακολουθήσει για να βρει τα εγγόνια της, τα οποία ο Ιάσονας έχει κρύψει από την Αλεξάνδρα, και τότε θα δει τα πάντα. Ο γιος της όλα αυτά τα χρόνια, συγκεκριμένα από την ηλικία των 17 χρονών, έχει επαφές με την γυναίκα που παραλίγο να της διαλύσει το σπίτι.

Η ερωμένη του γερό – Δεμερτζή υπήρξε πάντα αγκάθι στην ζωή της, και το τελειωτικό χτύπημα είναι πως ο μονάκριβος γιος της, διατηρεί σχέσεις μαζί της.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Η Μαρίνα βλέπει τον Αντώνη με άλλη γυναίκα

 

Όταν της ζητάει τα ρέστα, η ίδια της αποκαλύπτει πως τον έχει σαν γιο της, και τότε της διαλύει την ψυχολογία. Πως γίνεται να μην είχε καταλάβει τίποτα;

Σαν να μην έφτανε όλο αυτό, ο Ιάσονας τραβάει το σκοινί και για να εκδικηθεί τη μητέρα του κυκλοφορεί μαζί της σε όλη την πόλη, διατυμπανίζοντας ποια είναι. Ο πόλεμος ανάμεσα τους τώρα ξεκινά!

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *