Σασμός: Ο ερχομός του φέρνει προβλήματα στου Σταματάκηδες

 

 

Σασμός: Ο ερχομός του φέρνει προβλήματα στου Σταματάκηδες

 

Ένα νέο πρόσωπο εισβάλει στον γ’ κύκλο της σειράς «Σασμός» που θα φέρει σημαντικές εξελίξεις στην πλοκή της υπόθεσης αφού θα βάλει στόχο τους Σταματάκηδες και θα έρθει σε σύγκρουση με τον Παύλο.Σασμός: Ο ερχομός του φέρνει προβλήματα στου Σταματάκηδες

Είναι έτοιμος για το κακό..

Ο Αντρέας Βρουλάκης τον οποίο θα υποδυθεί ο Βασίλης Μπισμπίκης στον τελευταίο κύκλο της σειράς επιστρέφει στην Κρήτη με σκοπό να επιφέρει κακό βυθίζοντας όλους στη θλίψη.

Ενώ η Βασιλική και ο Μαθιός δίνουν μάχη στο νοσοκομείο για τη ζωή τους, ο Αντρέας Βρουλάκης επιστρέφει μετά από χρόνια στην Άνω Ποριά. Ο μυστηριώδης αυτός άντρας είναι αδελφός του Τηλέμαχου και ξάδελφος του Παύλου. Πατέρας του ήταν ο Μανούσος Βρουλάκης, αδελφός του πατέρα του Παύλου και του πατέρα του Μάρκου.

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς επόμενα επεισόδια: 134 , 135 , 136

Ο σκληρός του χαρακτήρας, και η εμπλοκή του σε έχθρες και ενέργειες εκδίκησης, έκαναν τον παπά Μιχάλη να συμβουλέψει την οικογένεια του να τον στείλουν μακριά, καθώς φοβόταν ότι ο νεαρός καθώς μεγάλωνε θα αποτελούσε απειλή για την ομαλή συμβίωση και την ειρήνη στο χωριό δημιουργώντας προβλήματα.

Πραγματικά ο Αντρέας έφυγε από εκεί και ξεκίνησε να δουλεύει στα καράβια, στέλνοντας χρήματα στην οικογένειά του. Αργότερα μάλιστα έγινε καπετάνιος σε μια εταιρεία που είχε πλοία που μετέφεραν υγρά καύσιμα.

Όμως πριν έξι χρόνια, η τουρκική ακτοφυλακή τον συνέλαβε για παράνομη μεταφορά καυσίμων. Τότε καταδικάστηκε και έμεινε για 3 χρόνια στις τουρκικές φυλακές του Μάλτεπε.

Διαβάστε Επίσης  Η γη της ελιάς: Φίλιππος και Βασιλική χωρίζουν εξαιτίας της!

Κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια της φυλάκισής του, είχε μια συμπλοκή με συγκρατούμενο του και έτσι έμεινε περισσότερα χρόνια μέσα. Τώρα όπως θα δούμε στα νέα επεισόδια, ο Αντρέας Βρουλάκης αποφυλακίστηκε και επιστρέφει στην Άνω Ποριά, όπου θα βρει τον Παύλο και τον Λάζαρο.

Ο Αντρέας, όπως θα δούμε στον γ’ κύκλο της σειράς «Σασμός» όμως έρχεται σε σύγκρουση με τις προθέσεις του Παύλου, ο οποίος επιδιώκει να φέρει τον σασμό ανάμεσα στους Βρουλάκηδες και στους Σταματάκηδες και ένταση επικρατεί μεταξύ τους, καθώς εκείνος επιθυμεί εκδίκηση για την οικογένεια της Καλλιόπης και δεν διστάζει να χρησιμοποιήσει βία για να επιτύχει τους σκοπούς του.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *