Η Γη της Ελιάς: Τι κάνει όταν μαθαίνει το ένοχο μυστικό;

 

Η Γη της Ελιάς: Τι κάνει όταν μαθαίνει το ένοχο μυστικό;

Η Γη της Ελιάς: Τι κάνει όταν μαθαίνει το ένοχο μυστικό;

 

Ανατρεπτικές προβλέπονται οι εξελίξεις στον γ’ κύκλο της σειράς «Η Γη της Ελιάς», καθώς η Χάιδω θα αναγκαστεί να αποκαλύψει το ένοχο μυστικό της και ο Λυκούργος θα μείνει άναυδος.

Η Χάιδω αναγκάζεται να μιλήσει ανοιχτά

Από τη στιγμή που το πόρισμα της πυροσβεστικής έδειξε ότι η φωτιά στο σπίτι τους ήταν εμπρησμός, η Χάιδω είναι συνέχεια ανήσυχη γιατί διαισθάνεται ότι έχει μπει στο μάτι κάποιων που θέλουν να πάρουν εκδίκηση για τη δολοφονία του Βαφέα.

Καθώς περνούν οι μέρες, η Χάιδω αναστατώνεται όλο και περισσότερο γιατί φοβάται τόσο για τη δική της ζωή όσο και των αγαπημένων της ανθρώπων.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Ολική ανατροπή στο τέλος, Η Αργυρώ χωρίζει-Ο Σταύρος ξέρει

Νιώθει ότι το μεγάλο μυστικό της, η δολοφονία του Βαφέα, είναι η αιτία που έγιναν στόχαστρο κάποιων αδίστακτων. Και ενώ βρίσκεται σε αυτή την κατάσταση, δεν πάει το μυαλό της ότι ο Μιλτιάδης, που θέλει κάνει παρέα με εκείνη, τον Φίλιππο και τη Βασιλική, έχει σκοπό να τους βλάψει.

Μάλιστα, στο σχέδιο της εκδίκησης είναι και ο αδελφός του, ο οποίος θα εμφανιστεί στην Αρεόπολη στη συνέχεια της σειράς.

Ο Λυκούργος μετά την τρομάρα που πέρασε με τη φωτιά, θα κάνει τα πάντα για να προστατεύσει την οικογένειά του, ενώ την ίδια στιγμή δεν γνωρίζει ότι η γυναίκα του έχει βάψει με αίμα τα χέρια της.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Αντιγόνη και Ισίδωρος ξανά στα μαχαίρια – Ο λόγος

Η Χάιδω, όμως θα αναγκαστεί κάποια στιγμή να εξομολογηθεί το έγκλημα που έχει κάνει και ο Λυκούργος θα μείνει άναυδος όπως θα δούμε στον γ’ κύκλο της σειράς «Η Γη της Ελιάς» μαθαίνοντας ότι η γυναίκα με την οποία είναι μαζί, έχει κάνει μια δολοφονία και θα θυμώσει μαζί της.

Καταλαβαίνοντας όμως σε τι κατάσταση έφτασε και τι την οδήγησε εκεί θα σταθεί τελικά στο πλευρό της για να αντιμετωπίσουν μαζί την απειλή αυτή.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *