Μαύρο Ρόδο: H Αλεξία με τον Βίκο χαμένοι με αυτά που ακούν

 

Μαύρο Ρόδο: H Αλεξία με τον Βίκο χαμένοι με αυτά που ακούν

Μετά την κηδεία του Μπόγρη, έχουν μαζευτεί όλοι στο μαγαζί της Ευτυχίας και του Μανώλη για καφέ και ο Σαράντος αναρωτιέται γιατί δεν ήρθε ο μητροπολίτης.Μαύρο Ρόδο: H Αλεξία με τον Βίκο χαμένοι με αυτά που ακούν

 

«Για να είμαι ειλικρινής, οι πληροφορίες ότι μπορεί να υπήρχαν αντιδράσεις προς το πρόσωπό του, τον έκαναν να μην παραβρεθεί ο ίδιος, προκειμένου να μην βάλει σε κίνδυνο την τελετή», τον δικαιολογεί η Φιλαρέτη.

«Ήξερε ότι έχει χεσμένη την φωλιά του, γι’ αυτό! Όταν η Ηγουμένη πήγε και κατέθεσε εναντίον του Σταυρίνου, γιατί δεν την εμπόδισε;», την ρωτά ο Σαράντος κι εκείνη του ζητάει να μείνουν στο γεγονός ότι πέθανε ένας άνθρωπος…

«Κι ένας άλλος είναι στη φυλακή τζάμπα και βερεσέ! Αν η Κασσιανή δεν είχε κρύψει στο μοναστήρι τον Μπόγρη, που μάλιστα, ήταν και οπλισμένος, μπορεί να μην είχε γίνει τίποτα…», την κόβει η Τασούλα και ο Σαράντος συνεχίζει:

«Και μετά πήγε κι “έκαψε” τον Σταυρίνο με την κατάθεσή της, για να γλιτώσει το τομάρι της!». «Η πρώτη που θα έπρεπε να δικαστεί είναι η Ηγουμένη, που έδωσε άσυλο σε κάποιον που οπλοφορεί. Το επιτρέπει αυτό το μοναστήρι;», επιμένει ο Σαράντος.Μαύρο Ρόδο: H Αλεξία με τον Βίκο χαμένοι με αυτά που ακούν

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σειράς

«Όχι, γι’ αυτό και η Κασσιανή έχει εισπράξει τη δυσαρέσκεια του δεσπότη και είναι σε παύση από τα καθήκοντά της», τον ενημερώνει η Φιλαρέτη και ο Λευτέρης που την ακούει χαίρεται για την εξέλιξη αυτή.

Εκείνη τη στιγμή βλέπουν τους αστυνομικούς να πηγαίνουν στο περιπολικό τον Σταυρίνο, ο οποίος είναι με σκυμμένο το κεφάλι και χειροπέδες και όλοι σωπαίνουν. «Σταυρίνο μου!», ψιθυρίζει η Τασούλα, τρέχει προς το μέρος του και τον αγκαλιάζει.

Αργότερα, όταν ο Βίκος ψάχνει το κινητό του νεκρού Παράσχου και στα αρχεία βρίσκει ένα βίντεο. «Όλα ξεκίνησαν μετά τον πυροβολισμό του Βίκου. Όταν τον απείλησες για να φύγει από την Πάτρα, σκέφτηκε να κάνει μια απόπειρα εναντίον του γιου σου, του Πέτρου, για να σε φοβίσει.

Αλλά, ο εκτελεστής που πλήρωσε ο Βίκος, άρχισε να κάνει τα δικά του. Ο θάνατος της Αγγελικής ήταν ατύχημα… Και ναι, το προκάλεσε μεν ο Βίκος αλλά ποτέ δεν θα έκανε κακό στην Αγγελική!

Διαβάστε Επίσης  Μαύρο Ρόδο: Οι δύο πρωταγωνιστές μιλούν για τους ρόλους τους

Ο Βίκος την αγαπούσε, είχαν κανονική σχέση», ακούει τον Παράσχο να λέει. Την ίδια ώρα, ο Θέμης περιμένει τον Παράσχο στο ραντεβού που έχουν, ενώ ο Φρέντι τον ενημερώνει πως πρέπει να λείψει για λίγο και πηγαίνει να βρει τον Βίκο για να του δώσει το στικάκι με την συνομιλία που είχε ο Καστρινός με τον Ζαμάνο και την Ντέπυ.

Όταν μαζί με την Αλεξία ακούνε την συνομιλία γεμίζουν ερωτηματικά. «Άκου, οι τελευταίες κινήσεις του Ζαμάνου είναι αυτές. Βρίσκεται στο σημείο που έγινε η έκρηξη, στην οποία υποτίθεται δεν έμεινε τίποτα από μένα και μετά ζητάει τα ρέστα από τον πατέρα σου για ένα dna», της εξηγεί και η Αλεξία του λέει ότι θα κάνει ακόμα μία επίσκεψη στον πατέρα της, σίγουρη ότι θα λυθούν όλες οι απορίες τους.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *