Έρωτας Φυγάς: Το μωρό αρπάζει το όπλο και αυτοπυροβολείται

 

Έρωτας Φυγάς: Το μωρό αρπάζει το όπλο και αυτοπυροβολείται

Σοκαριστικές σκηνές έρχονται στον δεύτερο κύκλο της σειράς.Έρωτας Φυγάς: Το μωρό αρπάζει το όπλο και αυτοπυροβολείται

 

Το μωρό της Αλεξάνδρας και του Μάρκου, ο μικρός Γιωργάκης, παίρνει στα χέρια του όπλο και αυτοπυροβολείται, στον Έρωτα Φυγά.

 

Πώς θα συμβεί αυτό;Έρωτας Φυγάς: Το μωρό αρπάζει το όπλο και αυτοπυροβολείται

Ο Μάρκος δεν εγκαταλείπει τις προσπάθειες.. Θέλει να είναι με την Αλεξάνδρα και θα κάνει τα πάντα, για να το καταφέρει. Τι σημαίνει αυτό; Θα κινήσει γη και ουρανό, για να είναι ξανά μαζί της.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: «Παραδώσου και θα σταθώ στο πλάι σου»

Η Αλεξάνδρα αποφυλακίζεται κι ετοιμάζεται να το σκάσει μαζί του, μαζί με τα παιδιά. Αλλά, δυστυχώς, τα πράγματα δεν εξελίσσονται, όπως θα ήθελαν. Σύμφωνα με το περιοδικό Τηλεθεατής, ο Ιάσονας ορμάει και εμποδίζει το ζευγάρι από το να το σκάσει!

Ο Μάρκος του επιτίθεται και οι δυο άντρες πιάνονται ξανά στα χέρια. Όσο οι δυο τους παλεύουν, αγνοούν πως το μωρό έχει πάρει στα χέρια του το όπλο που βρισκόταν στο έδαφος, στη σειρά Έρωτας Φυγάς. Ο πυροβολισμός που ακούγεται, διακόπτει τον καυγά τους..

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος εξαρθρώνει το κύκλωμα των δολοφόνων

Ο μικρός Γιωργάκης μεταφέρεται στο νοσοκομείο, αιμόφυρτος. Ευτυχώς, γλιτώνει τον κίνδυνο. Βέβαια, από τις εξετάσεις που πραγματοποιούνται, διαπιστώνεται κι επίσημα ότι ο πατέρας του Γιωργάκη είναι ο Μάρκος και όχι ο Ιάσονας.

Η αγωνία κορυφώνεται.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *