H Γη της Ελιάς – Έξαλλος ο Ισίδωρος: «Έχω έναν φονιά δίπλα μου;»

H Γη της Ελιάς – Έξαλλος ο Ισίδωρος: «Έχω έναν φονιά δίπλα μου;»

Η αστυνομία συλλαμβάνει τον Χρήστο και τον ανακρίνει, στο αποψινό επεισόδιο της σειράς, Η Γη της Ελιάς και ο Ισίδωρος γίνεται έξαλλος υποστηρίζοντας πως δεν γίνεται να έχει έναν φονιά στον συνδυασμό του.H Γη της Ελιάς – Έξαλλος ο Ισίδωρος: «Έχω έναν φονιά δίπλα μου;»

 

Τι θα δούμε απόψε 31/1 στην Γη της Ελιάς;

Ο Αλέξης κάνει στο αυτοκίνητό του βιολογικό καθαρισμό και συνεχίζει τις δραστηριότητές του σαν να μην έχει συμβεί τίποτα. Την ίδια στιγμή, η Μαργαρίτα τηλεφωνεί στον Γεράσιμο και ψάχνει να τον βρει, χωρίς να πηγαίνει το μυαλό της στο κακό. Η θέση του Χρήστου φαίνεται πως είναι πολύ δύσκολη, καθώς δεν υπάρχουν αποδείξεις για τους ισχυρισμούς του. Ο Λυκούργος, αναλαμβάνει να τον καθοδηγήσει πριν βρεθεί ενώπιον του εισαγγελέα και του ανακριτή.H Γη της Ελιάς – Έξαλλος ο Ισίδωρος: «Έχω έναν φονιά δίπλα μου;»

 

 

 

Ο Φίλιππος προσπαθεί για μία ακόμα φορά να πείσει τη Βασιλική να τον συγχωρέσει, αλλά αυτή παραμένει ανένδοτη, μέχρι που ο Στάθης, εσκεμμένα, της βάζει μια ιδέα που δεν είχε περάσει καν από το μυαλό της.

Ο Δημοσθένης έχει πάει στην Αθήνα και προετοιμάζει εκδικητικό «χτύπημα» στο σπίτι του Κεφάλα. Η Μαργαρίτα μαθαίνει από τον Λυκούργο και τη Χάιδω το τραγικό νέο για τον χαμό του Γεράσιμου. Τέλος, στο αποψινό επεισόδιο της σειράς, Η Γη της Ελιάς, τα νέα για την φυλάκιση του Χρήστου, εκτός από τον Ισίδωρο, τα μαθαίνει και ολάκερη η Μάνη.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *