Η Γη της Ελιάς: Ποιος προικίζει την Άννα, στον γάμο με τον Πότη;

 

Η Γη της Ελιάς: Ποιος προικίζει την Άννα, στον γάμο με τον Πότη;

Όπως έχει γράψει το Youfly.com, η Άννα και ο Πότης θα παντρευτούν και θα ζήσουν ευτυχισμένοι, από τα πρώτα επεισόδια του τρίτου κύκλου, της σειράς “Η Γη της Ελιάς”.Η Γη της Ελιάς: Ποιος προικίζει την Άννα, στον γάμο με τον Πότη;

 

Αν και διστακτική στην αρχή, η Άννα θα καταλάβει πως δε μπορεί να ζήσει μακριά του και πως είναι φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλον..

 

Ο Πότης της κάνει πρόταση γάμου και όλοι πανηγυρίζουν από τη χαρά τους. Οι ετοιμασίες ξεκινούν και η Άννα αισθάνεται ένα μεγάλο κενό, γιατί δεν έχει στο πλάι της την κολλητή της, την Ευτυχία.

Διαβάστε Επίσης  Μετά τη φωτιά: Η νέα σειρά του ANT1 βασίζεται σε αληθινή ιστορία

Οι μέρες περνούν και ο γάμος πλησιάζει. Ποιος θα εμφανιστεί από το πουθενά και θα προικίσει την Άννα, με ένα τεράστιο χρηματικό ποσό; Σύμφωνα με το TV24, ο Ισίδωρος θα είναι αυτός ο οποίος θα δώσει χρήματα στην Αννούλα.

Τηρώντας τις παραδόσεις, ο Βρεττάκος θα προικίσει την κοπέλα, όπως έκαναν τα παλιά τα χρόνια οι γαιοκτήμονες: Πάντοτε προίκιζαν τις κοπέλες που δούλευαν στα κτήματά τους, τη στιγμή που εκείνες αποφάσιζαν να παντρευτούν.

Διαβάστε Επίσης  Τι γίνεται με τη Μυρσίνη και τη Δρόσω στις Άγριες Μέλισσες;

Η Άννα χοροπηδάει στα σύννεφα, η χαρά της δε κρύβεται. Συγκινημένη, θα τον αγκαλιάσει σφιχτά και το μεγάλο γλέντι θα ξεκινήσει. Έρχονται όμορφες στιγμές συγκίνησης και ανακούφισης για τους πρωταγωνιστές.

Ο γάμος της Άννας και του Πότη θα μείνει στην ιστορία της σειράς “Η Γη της Ελιάς”.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *