Η Γη της Ελιάς: Αυτή η ηθοποιός θα υποδυθεί την Αριάδνη Καπερνάρου

 

Η Γη της Ελιάς: Αυτή η ηθοποιός θα υποδυθεί την Αριάδνη Καπερνάρου

Η Γη της Ελιάς: Αυτή η ηθοποιός θα υποδυθεί την Αριάδνη Καπερνάρου

 

Ο Ανδρέας Γεωργίου φαίνεται πώς έχει ήδη βρει τη νέα του μούσα, για την σειρά Η Γη της Ελιάς, του MEGA! Είναι ένα νεαρό κορίτσι, μια νέα ηθοποιός, που θα υποδυθεί τον ρόλο της Αριάδνης Καπερνάρου, χαμένης κόρης της Ιουλίας και του Στάθη!Η Γη της Ελιάς: Αυτή η ηθοποιός θα υποδυθεί την Αριάδνη Καπερνάρου

 

Αυτή η ηθοποιός θα υποδυθεί την Αριάδνη στη Γη της Ελιάς

Η πανέμορφη κοπέλα, Ειρήνη Τάσσου, είναι μόλις 23 ετών, και Θεσσαλονικιά, και προορίζεται για το ρόλο της Αριάδνης, της κόρης δηλαδή της Ιουλίας, που αναμένεται με την εμφάνιση της να φέρει τα πάνω – κάτω στη «Γη της Ελιάς».

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Μένει έγκυος στο πρώτο της παιδί αλλά δυστυχώς…

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του youfly.com, την Ειρήνη Τάσσου την ανακάλυψε μέσα από τα social media ο Ανδρέας Γεωργίου, ο οποίος βρήκε στο πρόσωπο της όμορφης Θεσσαλονικιάς την πλέον κατάλληλη για το ρόλο της Αριάδνης.

Η Γη της Ελιάς: Ειρήνη Τάσσου Αυτή είναι η νέα μούσα του Ανδρέα Γεωργίου για το ρόλο της…

Η Αριάδνη θα έρθει στη Μάνη και θα μπει σιγά σιγά για τα καλά στην οικογένεια Βρεττάκου. Η Ιουλία, θέλοντας να είναι σίγουρη πως θα εξασφαλίσει το μέλλον της κόρης της, κάνει ένα συμβούλιο με τον Ισίδωρο και τον Μάνο, για να την συμπεριλάβουν στην περιουσία.

Διαβάστε Επίσης  Η Μάγισσα: Η Γερακίνα θα σκοτώσει την Μεταξία;

Μένει να δούμε, όμως, αν η κόρη της Ιουλίας θα το δεχτεί αυτό ή αν θα τα τινάξει όλα στον αέρα, εξοργισμένη από την εγκατάλειψη των γονιών της.

Η Αριάδνη μπαίνει για τα καλά στο σπίτι τους και τα ανατρέπει όλα, στην γη της ελιάς.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *