Η Γη της Ελιάς: Ο Μιχάλης αρπάζει την Αθηνά και την φυλάει

Η Γη της Ελιάς: Ο Μιχάλης αρπάζει την Αθηνά και την φυλάει

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως ο Μιχάλης αρπάζει την Αθηνά και την φυλάει.

Η μετακόμιση του Φίλιππου και της Bασιλικής ολοκληρώνεται με τη βοήθεια του Στάθη του Λυκούργου της Άννας και της Eυτυχίας. O Αλέξης παρακαλάει τη Μυρτάλη και εκείνη τον δέχεται πίσω υπο όρους, ενώ η Μαργαρίτα αρχίζει να δένεται με τον Γεράσιμο και σκέφτεται μία κοινή ζωή μαζί του.

Η επανεμφάνιση του Θανάση στο χωριό ταράζει την Αρετή σε τέτοιο βαθμό που το πετάει πέτρες όταν τον αντικρίζει. Ο Θανάσης έχοντας ως μάρτυρα τη Χρυσούλα, καταθέτει μήνυση εναντίον της. Ο Μιχάλης επισκέπτεται την Αθηνά στο σπίτι, με σκοπό να δικαιολογήσει την συμπεριφορά του, αλλά μία αιφνιδιαστική κίνηση απέναντι της, θα ανοίξει νέο κύκλο παρεξηγήσεων ανάμεσα τους.

Ο Κωνσταντίνος βρίσκεται εμπλεκόμενος σε ένα ξεκαθάρισμα λογαριασμών και ενώ στήνεται ενέδρα δέχεται πυροβολισμό. Την ίδια ώρα, ο Στάθης και η Ιουλία κάνουν έρωτα στο σπίτι της Ιουλίας αγνοώντας πως ο Κουράκος δεν έφυγε ποτέ από τη Μάνη. Ο τελευταίος τους κάνει τσακωτούς και η ατμόσφαιρα μυρίζει μπαρούτι. Η Ιουλία διώχνει τον Στάθη από το σπίτι και είναι αποφασισμένη να αντιμετωπίσει τις συνέπειες τις πράξεις της μόνη της.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη ξεφτιλίζει τον Αλέξη μέσα στην ταβέρνα

Ο Κουράκος μαζεύει τα πράγματα του δηλώνοντας έτσι τον οριστικό της χωρισμό. Η Ιουλία ενημερώνει τον Μάνο για το συμβάν αλλά τον παρακαλεί να κρύψουν την αιτία χωρισμού από τον Ισίδωρο. Ο πυροβολισμός του Κωνσταντίνου έχει αναστατώσει τόσο την Ισμήνη, όσο και την αστυνομία μιας και τα γεγονότα συγκλίνουν σε συμβόλαιο θανάτου.

Ο Κωνσταντίνος νοσηλεύεται τραυματισμένος και όλοι σπεύδουν στο νοσοκομείο για να μάθουν νεότερα. Ο Θανάσης κάνει μήνυση στην Αρετή για επίθεση εις βάρος του και η Δήμητρα αναγκάζεται να την συλλάβει. Ο Μιχάλης στέλνει λουλούδια στην Αθήνα προκειμένου να εξιλεωθεί για την αυθόρμητη συμπεριφορά του.

Η Αρετή οδηγείται στο δικαστήριο όπου τις ανακοινώνεται η ποινή της για εξύβριση και σωματική βλάβη κατά του Θανάση. Παρά τις αντιδράσεις, ο Στάθης προτείνει στην Ιουλία να μείνουν μαζί. Η Ειρήνη λέει στον πατέρα της για το τεστ DNA που βρήκε στην τσάντα της Ασπασίας και η ημέρα των εκλογών φτάνει και όλοι τρέχουν στις κάλπες για να ψηφίσουν.

Ο Εισαγγελέας ζητά συνάντηση από την Μαργαρίτα για να συζητήσουν ένα σημαντικό θέμα. Η Μυρτάλη λέει ανοιχτά στο καφενείο ότι αντί για τον θείο της ψήφισε τον Δημοσθένη και όλοι μένουν άναυδοι. Στο μεταξύ η υγεία του Κωνσταντίνου πηγαίνει καλύτερα αλλά είναι εξαντλημένος.

Διαβάστε Επίσης  Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα: Μυστικά και ψέματα στο νέο επεισόδιο

Κι ενώ ο εισαγγελέας συναντά τη Μαργαρίτα και την παρακαλεί να μεσολαβήσει για να φτιάξει η σχέση του με την Αθηνά η παρουσία του Στάθη στο σπίτι της Ιουλίας εξοργίζει τον Ισίδωρο και οι δύο άντρες σχεδόν πιάνονται στα χέρια. Η Μαργαρίτα και ο Γεράσιμος έρχονται πιο κοντά και προχωρούν σε μία τρυφερή σχέση την ώρα που το κουτσομπολιό ότι ο Στάθης και η Ιουλία είναι και πάλι μαζί άρχισε να φουντώνει στο χωριό.

Ο Στάθης αποφασίζει να κάνει μία αιφνιδιαστική κίνηση προκειμένου να κλείσει τα στόματα. Συγκεκριμένα αποφασίζει να της κάνει πρόταση γάμου. Την ίδια ώρα η Ευτυχία κράτα αποστάσεις ασφαλείας από τον Κουράκο, ενώ ο Λυκούργος κάνει μία τελευταία προσπάθεια να τον συμφιλιώσει με την Ιουλία, αγνοώντας όσα έχουν μεσολαβήσει.

Ο Θανάσης προσπαθεί να πλησιάσει την Αρετή, έχοντας όμως ένα νέο σχέδιο κατά νου, ενώ ο Φίλιππος βγαίνει για φαγητό με την Σάντρα, γεγονός που ενοχλεί την Βασιλική

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *