Έρωτας Φυγάς: Άγριο ξύλο, αίματα και ουρλιαχτά στο δικαστήριο

 

 

Έρωτας Φυγάς: Άγριο ξύλο, αίματα και ουρλιαχτά στο δικαστήριο

 

Η μεγάλη μέρα πλησιάζει.Έρωτας Φυγάς: Άγριο ξύλο, αίματα και ουρλιαχτά στο δικαστήριο

 

Ο Ιάσονας έχει ανοίξει τα μάτια του μετά από το θανατηφόρο χτύπημα της Αλεξάνδρας. Το μόνο που μένει τώρα είναι να βγει εκείνος από το νοσοκομείο και να γίνει το δικαστήριο για την αθώωση της γυναίκας του, στη σειρά Έρωτας Φυγάς.

Πράγματι, η δική φτάνει και η Αλεξάνδρα βγαίνει από τη φυλακή με τη συνοδεία αστυνομικών. Όλοι βρίσκονται στη δικαστική αίθουσα και περιμένουν να ακούσουν την αθώωση της.

Διαβάστε Επίσης  Famagusta: Ο μικρός Μάριος αρρωσταίνει βαριά

Άτομα από την οικογένεια Δεμερτζή σηκώνονται για να μιλήσουν, με σκοπό να υπερασπιστούν την αθώα αυτή γυναίκα.. Η Μαργέτα, όσο κι αν θέλει να στηρίξει την Αλεξάνδρα, δεν μπορεί να το κάνει. Ο γιος της τής έχει απαγορεύσει να την πλησιάζει..

Κατά τη διάρκεια της δίκης, ο Ιάσονας παίρνει το λόγο και λέει τα χειρότερα λόγια για τη γυναίκα του. Η Αλεξάνδρα τον παρακολουθεί παγωμένη, μην μπορώντας να αντιδράσει. Ο Ιάσονας αρχίζει και φωνάζει μπροστά σε όλους πήγε να τον σκοτώσει και πως είναι αδίστακτη.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ο Κωνσταντής Καταθέτει Εναντίον Του Δουκά Στη Δίκη

Ο Μάρκος, ο οποίος βρίσκεται επίσης στη δικαστική αίθουσα, τρελαίνεται με όσα ακούει και του ορμάει. Οι δύο άντρες βγάζουν τα όπλα τους και ο ένας επιτίθεται στον άλλον. Έρχονται σοκαριστικές σκηνές μέσα στο δικαστήριο της σειράς Έρωτας Φυγάς.

Φυσικά, ειδική αναβάλλεται και η Αλεξάνδρα οδηγείται ξανά στο κελί της…

Ποιος θα καταφέρει να την σώσει, πριν να είναι αργά;

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *