Έρωτας Φυγάς Spoiler: Ο Κοντογιάννης πέφτει νεκρός από τα χέρια του Στρατή

 

Έρωτας Φυγάς Spoiler: Ο Κοντογιάννης πέφτει νεκρός από τα χέρια του Στρατή

Έρωτας Φυγάς Spoiler: Ο Κοντογιάννης πέφτει νεκρός από τα χέρια του Στρατή

 

Ο Β’ Κύκλος έρχεται το φθινόπωρο στο ΟΡΕΝ.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις που αναμένονται στον δεύτερο κύκλο της σειράς Έρωτας Φυγάς, που έρχεται τον Σεπτέμβριο στο ΟΡΕΝ. Τα νέα επεισόδια επιφυλάσσουν μεγάλες ανατροπές, με τη δολοφονία του Κοντογιάννη να συνταράσσει την τοπική κοινωνία και το αρχοντικό στο Κιάρι.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Βασίλη Ανδριτσάνου για το περιοδικό Τηλέραμα, η εξιχνίαση του φόνου του Φίλιππου, που εκκρεμούσε από τον α’ κύκλο, θα βγει και πάλι στο προσκήνιο στον β’ κύκλο. Δεν θα αποδοθεί όμως δικαιοσύνη, καθώς δεν θα αποκαλυφθεί όλη η αλήθεια.

Διαβάστε Επίσης  Παράδεισος των Κυριών: Περίληψη και φωτογραφίες επόμενα επεισόδια 25-28

Η Φωτεινή Κοντογιάννη ακούει τον άντρα της να μιλάει με κάποιον στο τηλέφωνο και να παραδέχεται ότι αυτός σκότωσε τον άτυχο Φίλιππο! Με πόνο ψυχής αποφασίζει να σωπάσει για μια ακόμα φορά, αφού σκέφτεται ότι, εάν μιλήσει, θα κλείσει τον πατέρα των παιδιών της στη φυλακή.Έρωτας Φυγάς Spoiler: Ο Κοντογιάννης πέφτει νεκρός από τα χέρια του Στρατή

Στο μεταξύ, την αλήθεια για τον φόνο του Φίλιππου μαθαίνει εντελώς τυχαία ο Στρατής, ο οποίος ενδιαφέρεται να εκμεταλλευτεί την πληροφορία για να βγάλει λεφτά. Έτσι, στέλνει ανώνυμη απειλητική επιστολή στον Κοντογιάννη, ζητώντας του ένα χρηματικό ποσό για να κρατήσει το στόμα του κλειστό. Ο Κοντογιάννης παριστάνει ότι υποκύπτει στον εκβιασμό και κλείνει ραντεβού για να παραδώσει το ποσό που έχουν συμφωνήσει.

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς: Το μέλλον της Αλεξάνδρας στον Β’ Κύκλο

Η συνάντηση γίνεται και πάνω που ο Κοντογιάννης είναι έτοιμος να πυροβολήσει τον Στρατή, εκείνος βρίσκει το κουράγιο και αντιστέκεται. Βγάζει τον μικρό σουγιά που κουβαλάει επάνω του και σε μία προσπάθεια να αμυνθεί παλεύει σώμα με σώμα με τον επίδοξο δολοφόνο του και τον σωριάζει στο έδαφος. Ο Στρατής πανικοβάλλεται και φεύγει έντρομος από το σημείο…

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *