Σασμός: Το σκυλί βρίσκει το χαμένο μυστικό

 

Σασμός: Το σκυλί βρίσκει το χαμένο μυστικό

Σασμός: Το σκυλί βρίσκει το χαμένο μυστικό

 

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως το σκυλί βρίσκει το χαμένο μυστικό.

Η Καλλιόπη συμβουλεύει την Μαρίνα να χειριστεί αλλιώς το θέμα του Αντώνη που την αγαπάει όσο κανείς άλλος και εκείνη φαίνεται να την ακούει.

Όταν λέει στην γιαγιά Ειρήνη πως η Καλλιόπη είχε δίκιο και πως πρέπει να μαλακώσει απέναντί στον άντρα της εκείνη εξοργίζεται γιατί τα ίδια της έλεγε τόσο καιρό και έπρεπε να τ’ ακούσει από την καπετάνισσα, για να βάλει μυαλό.

Η σχέση των δύο γυναικών οδηγείται σε μεγαλύτερη κρίση. Την ίδια ώρα ο Χρήστος στριμώχνει την Βασιλική και της ζητά να ενημερώσει τον Μαθιό διότι τον περιμένει στο γραφείο του μαζί με το σημείωμα του μασκοφόρου. Ο Παντελής παραδίδεται στις τύψεις, θεωρώντας ότι αυτός κίνησε τις υποψίες του εισαγγελέα εναντίον του Μαθιού.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Η Αργυρώ επισκέπτεται τον Αστέρη στη φυλακή

Ζητάει συγνώμη από όλους και πάει στον παπά Μιχάλη για εξομολόγηση. Την ίδια στιγμή η Εύα πείθεται ότι ο Μαθιός είναι ο δολοφόνος του αδερφού της.

Ο Βαγγέλης και ο Παύλος προσπαθούν να την αποτρέψουν, εκείνη όμως τυφλωμένη από μίσος αποφασίζει να βάλει μπρος το τελικό της σχέδιο, με σκοπό την εξόντωση του.

Για να το πραγματοποιήσει αυτό στρέφεται στον τύπο που ο Αντρέας χρησιμοποιούσε για τις δικές του βρωμοδουλειές. Ο Αστέρης φοβάται πως κάτι του κρύβουν για την υγεία του.

Παράλληλα, ο Χρήστος έχει μία πληροφορία ότι το πτώμα του Οδυσσέα βρίσκεται σε ένα συγκεκριμένο σημείο στο βουνό. Χωρίς να πει τίποτα παίρνει τον Αντώνη, τον Γιώργο και τους άλλους από το τμήμα και ανηφορίζουν προς το σημείο.

Μαζί τους έχουν και έναν ειδικό σκύλο. Μόλις ο Γιώργος καταλαβαίνει τι γίνεται συνειδητοποιεί πως φτάνει η στιγμή που θα βρεθεί αντιμέτωπος με τα λάθη του παρελθόντος, αφού ήταν παρόν όταν ο Ευθύμης σκότωσε τον Οδυσσέα.

Διαβάστε Επίσης  Ο Παράδεισος των Κυριών: Σίμος και Αμαλία φυλακίζονται

Η έρευνα στα βουνά οδηγεί σε μία αναπάντεχη ανακάλυψη. Στο σημείο όπου ο σκύλος μυρίζει κάτι σκάβουν το χώμα μέσα και αντί για το πτώμα του Οδυσσέα βρίσκουν μόνο τη μάσκα του μασκοφόρου.

Στο μεταξύ η Βασιλική μαθαίνει από την Νάντια της πως η Ξένια ήταν πολύ ερωτευμένη με τον Ευθύμη ενώ η σιωπή από την πλευρά των Μουντάκηδων ανησυχεί τον παπά για τον Παύλο.

Λίγο αργότερα ένα μωρό βρίσκεται εγκαταλελειμμένο έξω από την εκκλησία. Το βρίσκει ο παπάς και η Κατερίνα του λέει πως θέλει να το κρατήσει. Στο μεταξύ η Εύα δίνει εντολή για την εξόντωση του Μαθιού.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *