Η Γη της Ελιάς: Γιουχάρουν τον Φίλιππο στη δίκη – Σε σοκ η Χάιδω

 

Η δίκη πλησιάζει και ο Φίλιππος έρχεται αντιμέτωπος με τους χειρότερους εφιάλτες του, στην γη της ελιάς. Πράγματι, ο νεαρός πρωταγωνιστής στέκεται απέναντι από τους Καπερνάρους, έτοιμος να ομολογήσει την φρικτή του πράξη.

 

  Η Γη της Ελιάς: Γιουχάρουν τον Φίλιππο στη δίκη – Σε σοκ η Χάιδω

Η ημέρα που πυροβόλησε τον Στέφανο ζωντανεύει ξανά στα μάτια του. Η Χάιδω, μετανιωμένη για το κακό που έκανε τότε, βρίσκεται αμίλητη πλάι στον γιο της. Ο Λυκούργος, έχοντας διαβάσει τις δικογραφίες, παλεύει να βοηθήσει τον νεαρό να γλιτώσει.

Διαβάστε Επίσης  Ηλιος: Ο Στέφανος είναι γιος του Μενέλαου και ο δολοφόνος του Φίλιππου

Η Μαργαρίτα και η Βασιλική είναι με την πλευρά του Φίλιππου Στεφανέα. Από την άλλη πλευρά της αίθουσας, βρίσκονται η Αρετή, ο Στέφανος και ο Στάθης. Τα δύο στρατόπεδα έχουν μοιραστεί και η έκβαση της δίκης δεν είναι αυτή που περίμεναν όλοι.

Ο Στάθης, στην ιδέα πως το παιδί του ζει από θαύμα, ξεσπάει άσχημα. Η κατάσταση στη δίκη βγαίνει σύντομα εκτός ελέγχου, με αποτέλεσμα ο Φίλιππος να παίρνει αναβολή για να απολογηθεί, στην γη της ελιάς.

Όλη η Αρεόπολη είναι διχασμένη. Δε γνωρίζει κανείς ποιον να υποστηρίξει. Η Βασιλική είναι με το μέρος του συζύγου της, καταθέτοντας πως έχει μετανιώσει για την πράξη του. Αυτό εξοργίζει τον αδελφό της, με αποτέλεσμα η ανακωχή αυτή να φαντάζει κάτι το εξωπραγματικό.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες: θάνατος-μυστήριο στο Διαφάνι και άγριοι καυγάδες

Η Γη της Ελιάς: Γιουχάρουν τον Φίλιππο στη δίκη – Σε σοκ η Χάιδω

Η Μαργαρίτα τρέχει να ηρεμήσει τον Στάθη, δίχως να το καταφέρει. Εκείνος είναι έξαλλος και δε μπορεί να το κρύψει. Θέλει να τιμωρηθεί ο παρολίγον φονιάς του γιου του, με κάθε κόστος. Θα τα καταφέρει;

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *