Η Γη της Ελιάς – Ο Δημοσθένης αυτοτιμωρείται: «Τι έκανα, Θεέ μου»

 

Η Γη της Ελιάς – Ο Δημοσθένης αυτοτιμωρείται: «Τι έκανα, Θεέ μου»

 

 

Σε τραγική κατάσταση θα δούμε τον Δημοσθένη, στον τρίτο κύκλο της σειράς “Η Γη της Ελιάς”.Η Γη της Ελιάς – Ο Δημοσθένης αυτοτιμωρείται: «Τι έκανα, Θεέ μου»

 

Εξαιτίας μιας αποτρόπαιας πράξης του, θα βρεθεί στο επίκεντρο των εξελίξεων και θα σιχαθεί τον ίδιο του τον εαυτό!

Ένα γεγονός σκάει σαν βόμβα στα αυτιά του κι αυτό δεν είναι η απιστία της Ασπασίας. Κι αυτό τον πληγώνει, αλλά περισσότερο από όλα, τον πληγώνει μία πράξη που έκανε ο ίδιος στο παρελθόν και που παραλίγο να αποβεί μοιραία..Η Γη της Ελιάς – Ο Δημοσθένης αυτοτιμωρείται: «Τι έκανα, Θεέ μου»

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Από το Μανχάταν στη Κύπρο

Μόλις ο Ορέστης αποκαλύπτει σε όλους πως έχει την καρδιά του Κίμωνα, όλα ανατρέπονται! Ο Δημοσθένης συνειδητοποιεί πως παραλίγο να σκοτώσει για δεύτερη φορά το παιδί του και καταρρέει! Πώς μπόρεσε να του στήσει ενέδρα θανάτου;

Ο Ορέστης τους λέει πως ήρθε στη Μάνη, για να μάθει λίγα λόγια για τον άνθρωπο που του χάρισε τη ζωή. Η Ασπασία καταρρέει στην αγκαλιά του και τον ευγνωμονεί που κατά αυτόν τον τρόπο, αγκαλιάζει ξανά τον γιο της!

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς Spoiler: Ο Ισίδωρος παντρεύεται

Ο Δημοσθένης γίνεται κομμάτια. Δε μπορεί να πιστέψει ότι πήγε να βλάψει τον άνθρωπο που έχει την καρδιά του γιου του. Στο παρελθόν, είχε βάλει τους άντρες του να σκοτώσουν τον Ορέστη, καθώς πίστευε πως είναι εχθρός του, με σκοπό να τον βλάψει!

Στον τρίτο κύκλο της σειράς “Η Γη της Ελιάς”, ο Δημοσθένης το μετανιώνει και κάνει τα πάντα, για να μπορέσει να σταθεί ξανά στα πόδια του, μετά από αυτό το σοκ.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *