Παγιδευμένοι: Ο Σταύρος κάνει το μεγαλύτερο λάθος της ζωής του

Παγιδευμένοι: Ο Σταύρος κάνει το μεγαλύτερο λάθος της ζωής τουΟ Σταύρος παλεύει με τους δαίμονες του όμως δεν θα είναι καθόλου εύκολο. Ένα βράδυ που τρώει έξω με την Αγγελική τα χέρια του αρχίζουν να τρέμουν.

Πηγαίνει να ρίξει λίγο νερό στο πρόσωπο του και στον καθρέφτη του μπάνιου τον περιμένουν μία φωτογραφία από τον τόπο του εγκλήματος και μία σημείωση που λέει να πάει σε ένα συγκεκριμένο μέρος, για να μάθει το δολοφόνο της Κατερίνας.

Την επόμενη μέρα εμφανίζεται κρυφά στο ραντεβού και ένας άνδρας του δίνει ένα στικάκι και την υπόσχεση ότι θα του φέρει το δολοφόνο στο πιάτο, αρκεί να θάψει μια συγκεκριμένη υπόθεση που έχει φτάσει στον εισαγγελέα.

Το δίλημμα είναι μεγάλο. Ο Σταύρος πάντα έβαζε την δικαιοσύνη και την καριέρα του ως εισαγγελέα πάνω απ’ όλα όμως τώρα η κρίση του έχει θολώσει. Έτσι δίνει εντολή στην Αγγελική να αναιρέσει το καταδικαστικό πόρισμα που είχε βγάλει.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ράκος ο Ορέστης τα μαζεύει και φεύγει

Όταν εκείνη αρνείται την πετάει έξω από το γραφείο του. Θορυβημένη πηγαίνει να βρει τον Δημήτρη και τον Ανδρέα και τους εξηγεί ότι ο φίλος τους έχει πολύ παράξενη συμπεριφορά και παραδέχεται ότι βρήκε στην τσέπη του την φωτογραφία με την σημείωση.

Ο Δημήτρης απελπίζεται. Θέλει να προλάβει τον Σταύρο πριν κάνει το μεγαλύτερο λάθος της ζωής του. Όμως εκείνος δε δέχεται ούτε να τον ακούσει. Στο μεταξύ ενός άνδρας ακόμη και μία κοπέλα εξαφανίζονται και πλέον είναι ξεκάθαρο ότι ένα νέο μακελειό είναι προ των πυλών.

Ο Δημήτρης κι ο Ανδρέας στήνουν ενέδρα στο Σταύρο και συλλαμβάνουν τους εκβιαστές την ώρα του κρίσιμου ραντεβού. Κανείς δε φαντάζεται ότι η γυναίκα που λείπει για να συμπληρωθεί η πεντάδα των θυμάτων είναι η Άννα, η οποία έχει ήδη πέσει στα χέρια του μανιακού.

Διαβάστε Επίσης  Παγιδευμένοι επ. 6: Οι αποκαλύψεις θα αποβούν καταστροφικές για την Άννα

Όταν ανακτά τις αισθήσεις της βρίσκεται κλεισμένη σε ένα υπόγειο μαζί με άλλους τέσσερις αγνοούμενους. Έντρομη κοιτάζει γύρω της και βλέπει χαραγμένο στο τοίχο ένα όνομα, Κατερίνα.

Ενώ ο Δημήτρης και ο Αντρέας ακολουθούν τα στοιχεία με την ελπίδα ότι θα προλάβουν το δολοφόνο πριν επιχειρήσει να σκοτώσει ξανά ο Σταύρος απελπισμένος ρισκάρει την καριέρα του για να ανακαλύψει τον ένοχο του φόνου της Κατερίνας. Όμως ο μανιακός είναι ένα βήμα μπροστά. Έχει ήδη βρει τα επόμενα πέντε θύματα και ένα από αυτά είναι η Άννα.Παγιδευμένοι: Ο Σταύρος κάνει το μεγαλύτερο λάθος της ζωής του

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *