Σασμός Spoiler: Το ανατρεπτικό μέλλον του Μανόλη στη σειρά

 

 

Σασμός Spoiler: Το ανατρεπτικό μέλλον του Μανόλη στη σειρά

Γεμάτο ανατροπές προβλέπεται το μέλλον του Μανόλη, στον τρίτο κύκλο της σειράς Σασμός.Σασμός Spoiler: Το ανατρεπτικό μέλλον του Μανόλη στη σειρά

 

Η δολοφονία του Στεφανή έρχεται ξανά στο φως και ο Μανόλης βρίσκεται ξανά στο επίκεντρο των εξελίξεων.

Ο νεαρός θα κληθεί να αντιμετωπίσει δύσκολες καταστάσεις. Η φιλία του με τον Νικηφόρο, θα περάσει από σαράντα κύματα. Όταν ο Νικηφόρος μάθει πως ο Μανόλης είχε δει τον φονιά του πατέρα του και το κράτησε κρυφό, θα θυμώσει πολύ μαζί του και η ρήξη θα είναι αναπόφευκτη.

Διαβάστε Επίσης  Μαύρο Ρόδο: θα περιμένω τη στιγμή που θα με φωνάξεις για να κλείσω τα μάτια του Καστρινού

Πριν, όμως, από αυτό ο Μανόλης θα κάνει τα πάντα, για να σώσει τον φίλο του από τη φυλακή. Θα γίνει το άλλοθι που χρειάζεται ο Νικηφόρος, για να μη μπει στη φυλακή, για τον πυροβολισμό του Μαθιού!

Ο Μανόλης γίνεται ο προστάτης του Νικηφόρου και αναφέρει στον Αντώνη πως τη στιγμή του μοιραίου πυροβολισμού, ήταν μαζί τους στο βουνό. Με τα μάτια του είδε τον Νικηφόρο και τον Μαθιό να εξασκούνται στη σκοποβολή, ώσπου το όπλο εκπυρσοκρότησε και ο Μαθιός τραυματίστηκε..

Διαβάστε Επίσης   Σασμός Spoiler: Η Αργυρώ σε μία πολύ σημαντική απόφαση

Η Τζένη κάνει τα πάντα, για να στηρίξει και τους δυο. Βέβαια, αυτό δε σημαίνει πως θα είναι όλα ρόδινα στη σχέση τους, μελλοντικά.. Ο Μανόλης θα ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ στον τρίτο κύκλο της σειράς “Σασμός”, μέχρι να φτάσει και ο ίδιος στην τελική του λύτρωση.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *