Η Γη της Ελιάς: Μπαίνει ο δίδυμος αδερφός του Ιάκωβου;

Μια ακόμη τεράστια ανατροπή μπορεί να δούμε από τη σεναριακή ομάδα της σειράς «Η Γη της Ελιάς», για τον νέο κύκλο 2023-2024.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του youfly.com η σεναριογράφος της σειράς, Βάνα Δημητρίου, με την ομάδα της, εξετάζουν αυτό το διάστημα το ενδεχόμενο να ξαναμπεί στο νέο κύκλο ένα πρόσωπο που άφησε τη σφραγίδα του στη σειρά. Ένα πρόσωπο που αγαπήσαμε πολύ.

 

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Το τρέιλερ του Γ΄Κύκλου κυκλοφόρησε και μοιράζει ανατριχίλες
Βέβαια, επειδή ο χαρακτήρας έχει δυστυχώς πεθάνει, στην περίπτωση που συμβεί αυτό θα πρόκειται για τον δίδυμο αδελφό του χαρακτήρα που είδαμε σε προηγούμενο κύκλο.

Διαβάστε Επίσης  Χαιρέτα μου τον Πλάτανο Επεισόδια 104 ,105 , 106 , 106 ,107 ,108 , 109 , 110 , 111,112

Η συγκεκριμένη είσοδος, όπως καταλαβαίνεται, αναμένεται να προκαλέσει μεγάλη αίσθηση καθώς ο νέος χαρακτήρας είναι ολόιδιος ο αδελφός του. Κοινώς μοιάζουν σαν δύο σταγόνες νερό.
Σημειωτέον ότι τελούν υπό σκέψη τα όσα προαναφέραμε καθώς μια τέτοια είσοδος θα πρέπει να «δέσει» και με κάποια άλλα γεγονότα τα οποία εξετάζονται αυτό το διάστημα.

Εμάς ο πρώτος που μπήκε στο μυαλό μας είναι ο Ιάκωβος, καθώς αυτός είναι ο πιο αγαπημένος ήρωας που πέθανε, αλλά δεν έχει αναφερθεί κάτι πως έχει δίδυμο αδερφό. Βέβαια αν το αποφασίσει η Βάνα Δημητρίου θα βρει τρόπο να τον εντάξει στη σειρά. Ομως κολλάει η είσοδος του καθώς από τη σειρά Παγιδευμένοι στα μέσα του Β κύκλου, αν ακολουθήσει τη πλοκή του YARGI είναι άρρωστος και θα πεθάνει.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η νέα ζωή της Χάιδως μετά τον θάνατο των παιδιών της

Όπως και να έχει θα περιμένουμε να δούμε με ενδιαφέρον αυτή την είσοδο καθώς δεν μας πάει στο μυαλό αλλος ήρωας που να είναι αγαπημένος να επιστρέψει που πέθανε.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *