Η Γη της Ελιάς: Η Βασιλική στρώνει το νυφικό κρεβάτι

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε την Βασιλική να στρώνει το νυφικό κρεβάτι.

Ο Αλέξης προσπαθεί να πλησιάσει την Μυρτάλη, αλλά εκείνη δεν αλλάζει στάση και συμπεριφορά. Παραμένει ψυχρή απέναντί του, με αποτέλεσμα να επιβαρύνει σημαντικά την ψυχική υγεία του νεαρού.

Παράλληλα, ο Ισίδωρος πιέζει την Αντιγόνη για να μάθει επιτέλους όλη την αλήθεια για την παράνομη υιοθεσία της Αγγελικής και εκείνη λυγίζει και του αποκαλύπτει όσα πρέπει να ξέρει.

Του αποκαλύπτει ακόμη και για τον ρόλο της Μαρίας και τον τρόπο που μεσολάβησε για να γίνει η υιοθεσία πριν από έξι χρόνια. Από την άλλη, ο Κωνσταντίνος κάνει άλλη μία νύξη στον Δημοσθένη, καθώς θέλει να απεμπλακεί το συντομότερο δυνατόν από τις παράνομες δραστηριότητες. Γρήγορα, όμως, καταλαβαίνει ότι κάτι τέτοιο δεν είναι εύκολο να συμβεί.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς – Έξαλλη η Ιουλία: «Σαλιαρίζεις με την Δήμητρα;»

Και σαν να μη φτάνει αυτό, ο Δημοσθένης του ζητάει να δρομολογήσει ένα διπλό φονικό. Αυτό του Δημήτρη και του Ανέστη. Πράγματι, την επόμενη κιόλας μέρα οι δύο νεαροί βρίσκονται νεκροί. Το νέο διαδίδεται γρήγορα σε όλη τη Μάνη και συγκλονίζει όλους όσους τους γνώριζαν.

Η Γη της Ελιάς: Η Βασιλική στρώνει το νυφικό κρεβάτι

Από την άλλη, η Βασιλική στρώνει το νυφικό κρεβάτι και όλοι παίρνουν για να της ευχηθούν. Η τελευταία νύχτα πριν από τον γάμο κυλάει ήρεμα. Η Χάιδω, η Άννα και η Ευτυχία προσπαθούν να διώξουν το άγχος της μέλλουσας νύφης, ενώ ο Λυκούργος εξηγεί στον Φίλιππο τα καλά που έχει ο γάμος.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Η Βασιλική Μένει Έγκυος Από Τον Φίλιππο

Η μεγάλη μέρα ξημερώνει και οι ετοιμασίες βρίσκονται στο αποκορύφωμα τους. Ο Στάθης και η Χάιδω είναι φανερά συγκινημένοι, ενώ η Αρετή τρώγεται μόνη της επειδή την έχουν αφήσει έξω από όλα αυτά. Ο Φίλιππος περιμένει στην εκκλησία την νύφη, η οποία καταφθάνει πανέμορφη, συνοδευόμενη από τον Στάθη.

Οι δύο νέοι ζουν στιγμές ευτυχίας, καθώς ενώνονται πλέον ενώπιον Θεού και ανθρώπων, και στην συνέχεια ακολουθεί η βάφτιση του μωρού τους. Όταν όλα τα μυστήρια τελειώνουν, όλοι επιστρέφουν σπίτια τους προκειμένου να ετοιμαστούν για το γλέντι που θα ακολουθήσει.

χαρούμενοι, εκτός από τον αστυνόμο Κουράκο, που περιμένει ένα τηλεφώνημα με αγωνία… Αυτό έχει να κάνει με το ποιοι κρύβονται πίσω από την άγρια δολοφονία του Δημήτρη και του Ανέστη.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *