Η Γη της Ελιάς: Δύο αδέλφια πιάνονται στα χέρια, πριν την καταστροφή

Μια ανάσα πριν χάσει την ζωή της στο νερό θα βρεθεί η Βασιλική, μιας και όπως είδαμε στο φινάλε του β’ κύκλου της σειράς του Mega, Γη της Ελιάς, η ηρωίδα πέφτει στο νερό και πνίγεται.

Ο Φίλιππος και ο Στάθης θα καταφέρουν να την βγάλουν από το νερό, χωρίς όμως τις αισθήσεις της. Τότε, ο Μιλτιάδης θα πηδήξει πάνω στην βάρκα όπου βρίσκεται η Βασιλική και θα της δώσει τις πρώτες βοήθειες, στη Γη της Ελιάς.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός spoiler: Πώς θα καταλήξουν τελικά ο Αστέρης με την Αργυρώ

Θα της κάνει ΚΑΡΠΑ και καταφέρνει να την επαναφέρει στην ζωή. Αμέσως την πάνε στο νοσοκομείο και λίγο αργότερα θα πάρει εξιτήριο και θα επιστρέψει στο σπίτι και στην κόρη της. Φυσικά, τόσο ο Στάθης όσο και ο Φίλιππος, θα χρωστάνε τα πάντα στον Μιλτιάδη, μιας και εκείνος την έσωσε.

Όπως φαίνεται, οι προθέσεις του τελευταίου για την Βασιλική αλλά και για την οικογένειά της θα αλλάξου και δεν θα θέλει να τους βλάψει άλλον.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Οριστικός χωρισμός για Στάθη και Εύα

Όμως ο Μιλτιάδης θα βρει απέναντι τον αδερφό του, ο οποίος, όπως είδαμε κι από το trailer που κυκλοφόρησε νωρίτερα για τον γ’ κύκλο της σειράς Γη της Ελιάς, θα έρθει στην Μάνη για να τους εκδικηθεί όλους για τον θάνατο του Βαφέα.

πηγη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *