Η Γη της Ελιάς: Στιγμές πάθους στο ελαιοτριβείο για τους…

 

Η Γη της Ελιάς: Στιγμές πάθους στο ελαιοτριβείο για τους…

Η Γη της Ελιάς: Στιγμές πάθους στο ελαιοτριβείο για τους…

 

Με έναν έρωτα δυνατό επιστρέφει η σειρά Η Γη της Ελιάς στα νέα της επεισόδια και δεν είναι άλλος, από αυτόν της Αθηνάς και του Τζον, ο οποίος καταφθάνει στην Μάνη από την Αμερική.

Όπως βλέπουμε και από το τρέιλερ για τα νέα επεισόδια που ξεκινούν στις 14/1 στο MEGA, η ματιά του Τζον προς την Αθηνά είναι ιδιαίτερη και φαίνεται ότι του έκανε κάποιο ιδιαίτερο κλικ η παρουσία της. Θαμπώνεται από την ομορφιά της.Η Γη της Ελιάς: Στιγμές πάθους στο ελαιοτριβείο για τους…

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες: Η Μυρσίνη ζητάει συγγνώμη από τις αδερφές Σταμίρη και πεθαίνει

Και η ίδια όμως δείχνει να της αρέσει και να γοητεύεται από τον Ελληνοαμερικάνο επιχειρηματία.

Εκεί όμως που θα φανεί ότι ο έρωτας τους φουντώνει και τα βλέμματα δεν είναι καθόλου φιλικά ή συνεργατικά, είναι στους ελαιώνες, εκεί όπου η Αθηνά θα ξεναγήσει τον Τζον και θα έρθουν πιο κοντά, ανάμεσα στις ομορφιές της Μάνης.

Μάλιστα, από μακριά θα τους παρατηρεί η Μαργαρίτα, η οποία παρατηρεί ότι ο Τζον βλέπει την Αθηνά με άλλο μάτι και έχουν χημεία.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Σοκ στο δικαστήριο ένοχος ο Φίλιππος

Ο Ισίδωρος, ο Μάνος, η Αθηνά και η Μαργαρίτα κάνουν σύσκεψη με τον Τζον Μακρίδη και αποφασίζουν τους όρους και το πλάνο της συνεργασίας τους. Σιγά σιγά οι δυο τους γνωρίζονται καλύτερα και έρχονται όλο και πιο κοντά.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *