Σασμός: Αναμέτρηση μέχρι θανάτου Μαθιού- Μπισμπίκη-Ποιος θα βγει νικητής;

 

 

Σασμός: Αναμέτρηση μέχρι θανάτου Μαθιού- Μπισμπίκη-Ποιος θα βγει νικητής;

 

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε την αναμέτρηση μέχρι θανάτου Μαθιού- Μπισμπίκη-Ποιος θα βγει νικητής;Σασμός: Αναμέτρηση μέχρι θανάτου Μαθιού- Μπισμπίκη-Ποιος θα βγει νικητής;

 

Όπως ξέρουμε και όλοι έχουμε δει στη σειρά Σασμός, τον Στεφανή τον σκότωσε ο Μαθιός.

 

Το τελευταίο επεισόδιο βάφτηκε με αίμα και τα πρώτα επεισόδια της σειράς θα έχουν πολλές ανατροπές, αλλά και πολλές σκηνές στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύονται τρεις άνθρωποι, ο Μαθιός, η Βασιλική και η Καλλιόπη.

Ωστόσο, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, αυτό δεν θα κρατήσει πολύ, καθώς μετά από κάποια επεισόδια θα δούμε να γίνεται ένα χρονικό άλμα και τους ήρωες να έχουν επιζήσει και να προσπαθούν να βρουν τις όποιες ισορροπίες.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Ο Μαθιός έρχεται αντιμέτωπος με τον Αντρέα και…

Όλα αυτά όμως ανατρέπονται καθώς ένας άντρας, μαυροφορεμένος, βαρύς και οξύθυμος, κάνει την εμφάνισή του στο χωριό. Πρόκειται για τον αδελφό του Στεφανή Σταματάκη (Βασίλης Μπισμπίκης), ο οποίος φτάνει στην Άνω Ποριά και φέρνει τα πάνω-κάτω.

Ο Σταματάκης ήταν χρόνια στη φυλακή και κανείς δεν μιλούσε γι αυτόν και το τι είχε κάνει. Τώρα έρχεται και ζητάει να βρει αυτόν που σκότωσε τον αδελφό του, χωρίς να γνωρίζει ότι ο ξάδελφος του είναι ο φονιάς.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Τον καταριέται και μετά πέφτει λιπόθυμη

Όσο για τη Βασιλική θα βρεθεί υπόλογη για τον γάμο της με τον Μαθιό και πολύ σύντομα μια νέα… φωτιά θα ξεσπάσει στο σπιτικό της. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο ρόλος του Βασίλη Μπισμπίκη θα κρατήσει για 30 περίπου επεισόδια. Ο αδερφός του Στεφανή δεν ξέρει τον πραγματικό φονιά και θα κάνει τα πάντα για να τον βρει.

Τι θα γίνει όμως όταν το μάθει; Μαθιός και Βασιλής Μπισμπίκης θα αναμετρηθούν μέχρι θανάτου.

Ποιος θα είναι ο νικητής; Περισσότερα θα σας έχουμε σε λίγες μέρες

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *