Η Γη της Ελιάς Spoiler γ’ κύκλος: Αν και νεκρός, κρίνεται αθώος

 

Η Γη της Ελιάς Spoiler γ’ κύκλος: Αν και νεκρός, κρίνεται αθώος

Αν και νεκρός, κρίνεται αθώος ένας από την οικογένεια Βρεττάκου, στην γη της ελιάς.Η Γη της Ελιάς Spoiler γ’ κύκλος: Αν και νεκρός, κρίνεται αθώος

 

Ποιος έχει χάσει τη ζωή του, κατηγορήθηκε τζάμπα, αλλά τελικά όλοι καταλαβαίνουν πως δε διέπραξε κάποιο έγκλημα;

 

Η Ιουλία αμέσως θα κατηγορήσει τον Ιπποκράτη για την αρπαγή του μωρού της. Εκείνος ήταν κάθετος με τη σχέση που είχε συνάψει με τον Στάθη και της είχε επιβάλλει να ξεκόψει τα πάρε – δώσε.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Φίλιππος κατηγορείται για τον βιασμό της Ειρήνης

Όταν η Ιουλία ανακάλυψε πως είναι έγκυος, έφυγε στην Αθήνα, για να μη φανεί η εγκυμοσύνη της. Εκεί, αποφάσισε να γεννήσει μόνη της και να μεγαλώσει το μωρό, χωρίς να το ξέρει ο Στάθης. Βέβαια, μετά το ατύχημα, το έχασε και οι νύχτες της γέμισαν από εφιάλτες.

Μόλις η Ιουλία μάθει πως το μωρό της δε πέθανε ποτέ, αμέσως θα σκεφτεί τον Ιπποκράτη. Άλλωστε, εκείνος ήταν ο μόνος από την οικογένεια Βρεττάκου που είχε τόση δύναμη στα χέρια του, ώστε να παίρνει τέτοιες αποφάσεις, στην γη της ελιάς.

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς: Η Αλεξάνδρα οπλοφορεί και απειλεί κόσμο

Αργότερα, θα συνειδητοποιήσει πως δεν έφταιγε ο αδελφός της, αλλά ο γιατρός. Ο άνθρωπος αυτός είχε ξεγεννήσει πολλές γυναίκες και είχε πει ψέματα πως τα μωρά τους χάθηκαν στη γέννα. Ο γιατρός ήταν μπλεγμένος σε ένα κύκλωμα με εμπόριο παιδιών!

Η Ιουλία θα κινήσει γη και ουρανό για να εντοπίσει την κόρη της.

Ο γιατρός αυτός θα μπει στη φυλακή και η οικογένεια θα υποβάλλει βαρβάτη μήνυση..

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *