Η Γη της Ελιάς: Αυτός ο άνδρας αλλάζει την Αρετή στο Γ κύκλο

 

 

Η Γη της Ελιάς: Αυτός ο άνδρας αλλάζει την Αρετή στο Γ κύκλο

 

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως αυτός ο άνδρας αλλάζει την Αρετή στο Γ κύκλο.Η Γη της Ελιάς: Αυτός ο άνδρας αλλάζει την Αρετή στο Γ κύκλο

Aρετή βρέθηκε τελικά ο άντρας που θα σου βάλει τα δύο πόδια σε ένα παπούτσι..

 

Η Αρετή θα παραμείνει ως έχει, στην τρίτη σεζόν της σειράς “Η Γη της Ελιάς”. Τουλάχιστον, στα πρώτα επεισόδια. Μπορεί η κόρη της να κινδύνευσε να πεθάνει, αλλά αυτό δε θα την κάνει να αναθεωρήσει σχετικά με τον Φίλιππο και την οικογένεια Στεφανέα. Τους θέλει όλους μακριά της και μακριά από την κόρη της.

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς: Ο Μάρκος συλλαμβάνεται και καταδικάζεται σε θάνατο

Τι είναι αυτό που θα την αλλάξει και τι θα φέρει ξανά το χαμόγελο στα χείλη της; Σύμφωνα με τα τελευταία Spoilers που κυκλοφορούν, η Αρετή θα αλλάξει ριζικά, όταν η τύχη της κλείσει τρυφερά το μάτι.

Τι σημαίνει αυτό;

Ο Αντρέας, ο άντρας που την ξεγέλασε, μπήκε ξαφνικά στη ζωή της και την έκανε να πιστέψει στο φλερτ. Βέβαια, ο Αντρέας αποδείχθηκε ένα κάθαρμα που έπαιξε μαζί της κι αυτό συνεχίζει να την πληγώνει μέχρι και σήμερα.

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς: Spoilers για το Β’ Κύκλο της σειράς

Ένας άλλος άντρας θα έρθει από το πουθενά σύμφωνα με το youfly.com και θα κερδίσει την καρδιά της, δίνοντάς της ελπίδα. Ποιος θα είναι αυτός και τι θα συμβεί στη ζωή τους;

Όπως και να έχει, η Αρετή θα αλλάξει ριζικά, χάρη στο νέο έρωτα που θα γνωρίσει, στην τρίτη σεζόν της σειράς “Η Γη τη Ελιάς”.

Μένει να δούμε αν αυτή τη φορά θα είναι αληθινό ή αν θα την ξεγελάσει και αυτός, όπως όλοι οι άλλοι.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *