Σασμός: Ο Αστέρης θα σιχαθεί τον Μαθιό

 

Σασμός: Ο Αστέρης θα σιχαθεί τον Μαθιό

Τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με το σοκ που παθαίνει ο Αστέρης μόλις ανακαλύπτει τελευταίος από όλους τους Σταματάκηδες την αλήθεια για το θάνατο του Στεφανή.Σασμός: Ο Αστέρης θα σιχαθεί τον Μαθιό

 

Ο κόσμος γύρω του καταρρέει.

 

Τα μισόλογα και τα ένοχα βλέμματα των δικών του σύντομα εξηγούνται και νιώθει προδομένος από όλους.

Από τη μητέρα του που τόσο καιρό γνώριζε τα πάντα και έπαιζε θέατρο κατηγορώντας άδικα τους Βρουλάκηδες και μένοντας αντίθετη στη σχέση του με την Αργυρώ, από την Βασιλική που θεωρούσα αδερφή του και την στήριξε όσο κανείς μα πάνω απ’ όλα νιώθει προδομένος από το Μαθιό, που ουσιαστικά είναι εκείνος υπεύθυνος για τον άδικο χαμό του Πετρή.

Διαβάστε Επίσης  Μάγισσα: «Μια σκληρή σειρά για μια σκληρή και σκοτεινή εποχή»

Που θα μπορούσε να είχε καταλαγιάσει την οργή της μάνας τους για τους Βρουλάκηδες ή να είχε κόψει κάθε προσπάθεια άδικης ενοχοποίησης του Πετρή για το θάνατο του Στεφανή. Αλλά όχι μόνο δεν το έκανε ποτέ, αντιθέτως τον άφηνε να γεμίζει και ίδιος μέσα του με μίσος.

Τον άφησε εκείνη την καταραμένη μέρα να πάει στο χωράφι και να ζητήσει το λόγο από τον αδερφό της Αργυρώς. Να βάψει ο ίδιος έστω και άθελά του τα χέρια του με αίμα. Όλα αυτά στριφογυρίζουν στο μυαλό του και τον βασανίζουν.

Διαβάστε Επίσης  Το Προξενιό της Ιουλίας επόμενα επεισόδια: 50, 51, 52

Σύμφωνα με το Τηλέραμα, δεν ξέρει τι να κάνει και συνειδητοποιεί ότι και ο ίδιος όπως και η δικοί του κλείνει το στόμα του και περιμένει. Περιμένει πρώτα να συνέλθει ο Μαθιός και να είναι σε θέση να του δώσει απαντήσεις αν και ξέρει ότι καμιά δεν θα μπορέσει να κάνει την σχέση τους όπως ήταν τόσα χρόνια.

Γιατί ο Μαθιός έχει πέσει στα μάτια του. Δεν τον εμπιστεύεται, δεν τον σέβεται και δεν τον εκτιμά. Αντίθετα νιώθει αποστροφή για όσα έκανε.

Πήρε το νόμο στα χέρια του με την δικαιολογία ότι ο Στεφανής δεν ήταν σωστός σύζυγος.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *