Έρωτας Φυγάς Σοκ: Ο Ιάσονας δίνει τα παιδιά σε άλλη γυναίκα

 

Έρωτας Φυγάς Σοκ: Ο Ιάσονας δίνει τα παιδιά σε άλλη γυναίκα

Τα όρια ξεπερνάει ο Ιάσονας, αναφορικά με τα παιδιά, στη σειρά Έρωτας Φυγάς.Έρωτας Φυγάς Σοκ: Ο Ιάσονας δίνει τα παιδιά σε άλλη γυναίκα

 

Ο ίδιος, έχοντας χάσει πια τον εαυτό του, τα απομακρύνει από το σπίτι, για να μη τα βλέπει η Αλεξάνδρα!

 

Η Αλεξάνδρα αποφυλακίζεται κι επιστρέφει στο αρχοντικό, όχι σαν γυναίκα του Ιάσονα, αλλά ως υπηρέτρια.Έρωτας Φυγάς Σοκ: Ο Ιάσονας δίνει τα παιδιά σε άλλη γυναίκα

Ο Ιάσονας, δε της κάνει τη χάρη. Παίρνει τα παιδιά μακριά της, με αποτέλεσμα εκείνη να καταρρέει καθημερινά, να κλαίει και να οδύρεται που είναι στο αρχοντικό, αλλά δε μπορεί να τα αγκαλιάσει, να τα δει, να τα φιλήσει.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες: Ο Μελέτης πιάνει στα πράσα την Πηνελόπη με άλλον

Η Μαργέτα προσπαθεί να πείσει τον γιο της να μην απομακρύνει τα παιδιά από τη μάνα τους, αλλά εκείνος δεν ακούει τίποτα. Σύμφωνα με το περιοδικό Τηλεθεατής, ο Ιάσονας μεταφέρει τα παιδιά σε μία καλύβα, λίγο πιο έξω από το Κιάρι και τα αφήνει εκεί, στα χέρια μιας άλλης γυναίκας, στον Έρωτα Φυγά.

Η γυναίκα αυτή (την οποία θα υποδυθεί η Άννα Ανδριανού) είναι η πρώην ερωμένη του Δεμερτζή! Ο Ιάσονας την είχε γνωρίσει μικρός και ήξερε πως είναι η ερωμένη του πατέρα του. Ωστόσο, την είχε συμπαθήσει πολύ και τη θεωρούσε οικογένεια.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: «Αν ήθελα μια γυναίκα στο πλάι μου, θα…»

Ο Ιάσονας της αναθέτει τα παιδιά και την ικετεύει να τα μεγαλώσει εκείνη, όσο τα κρατά μακριά από την Αλεξάνδρα. Μόνο που.. όταν η Μαργέτα μαθαίνει την αλήθεια, τρελαίνεται και ξεσπά άσχημα!

Μάνα και γιος στέκονται αντιμέτωποι…

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *