Ο Παράδεισος των Κυριών: Η Αμαλία χωρίζει τον Πάρη

Ο Παράδεισος των Κυριών: Η Αμαλία χωρίζει τον ΠάρηΟ Παράδεισος των Κυριών: Η Αμαλία δέχεται το ένα χτυπήματα μετά το άλλο, με αποτέλεσμα η υγεία της σχετικά με την εγκυμοσύνη να επηρεάζεται αρνητικά. Για ακόμα μία φορά θα δει την ζωή της να γκρεμίζεται μέσα σε λίγα λεπτά….

Ο Παράδεισος των κυριών: η ζωή της γκρεμίζεται μέσα σε λίγα λεπτά

Η Αμαλία έπειτα από την σοκαριστική συνάντηση που είχε με τον πατέρα της και την Ντέπυ, γίνεται μάρτυρας ακόμα μιας άβολης σκηνής.

Η Βικτώρια δεν μπορεί να κρύψει την ζήλεια της, όταν ο Χριστόφορος δέχεται ένα τηλεφώνημα από την Ντέπυ. «Καλά, δεν ντρέπεσαι; Είναι μπροστά και η Αμαλία», του λέει και η νεαρή της απαντά: «Μη σκας, τα ξέρω όλα, τους έπιασαν προχθές».

Παράλληλα, οι αποκαλύψεις για τον Άγη έχουν αρχίσει να της δημιουργούν ερωτηματικά για τον αν η ίδια είναι όντως παιδί του Μπουραντά και της μητέρας της.

Στο μεταξύ όλοι έχουν μάθει πως είναι έγκυος, ενώ έχει παρακαλέσει τον Πάρη να πάρει τον Ντίνο για δουλεία στον «Παράδεισο». Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η Αμαλία περνάει μία περίοδο γεμάτη στενοχώριες τόσο με την δική της οικογένειά, όσο και με την οικογένειά Βασιλείου, γεγονός που τις προκαλεί διαρκώς αδιαθεσίες.

Γενικά από την πρώτη στιγμή η εγκυμοσύνη δεν προχωρά μέσα σε ένα ήρεμο και ασφαλή περιβάλλον και όπως θα δούμε αυτό παίξει καθοριστικό ρόλο. Η Αμαλία τελικά δεν θα καταφέρει να γεννήσει αυτό το παιδί και τότε όλα θα ανατραπούν.

Η ίδια θεωρεί ή μάλλον για να παρηγορηθεί θα πει πως αυτό το παιδί δεν έπρεπε να έρθει στον κόσμο, ενώ ο Πάρης θα κατηγορήσει τους γονείς του και κυρίως τον πατέρα του: «Εσύ φταις που η Αμαλία έχασε το παιδί», θα του πει και η κατάσταση θα χειροτερέψει όταν η Αμαλία θα του ανακοινώσει: «Πάρη, χωρίζουμε. Δεν υπάρχει πια κανένας λόγος να είμαστε μαζί». Έπειτα από αυτό η Αμαλία επιστρέφει στο πατρικό της σπίτι και ο Πάρης οδηγείται στην παράνοια…

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *