Η Γη της Ελιάς: Ο ένας μένει ανάπηρος, η άλλη μπαίνει στην εντατική

 

Η Γη της Ελιάς: Ο ένας μένει ανάπηρος, η άλλη μπαίνει στην εντατική

Η Γη της Ελιάς: Ο ένας μένει ανάπηρος, η άλλη μπαίνει στην εντατική

 

Μετά την ομηρία και τους πυροβολισμούς στην έπαυλη των Βρεττάκων, ένας από τους πρωταγωνιστές μένει ανάπηρος κι άλλος μπαίνει στην εντατική, με βαριά τραύματα, στην γη της ελιάς. Ποιοι υποφέρουν και ποιοι δυσκολεύονται να σταθούν ξανά στα πόδια τους;

Στην τελευταία σκηνή, είδαμε τον Ισίδωρο να γίνεται πυρ και μανία, με την ξένη εισβολή στο σπίτι του. Αμέσως, άρπαξε το όπλο και έσπευσε να προστατεύσει την οικογένειά του, αλλά δε τα κατάφερε.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Μπαίνει το αγκάθι της ζήλιας – Έρχεται το τέλος;

Στο πλευρό του η Αμαλία, η οποία είναι τρελά ερωτευμένη μαζί του και θέλει να τον βλέπει καλά.. Όμως, τα γεγονότα δεν εξελίσσονται όπως θα ήθελαν. Η Αμαλία και ο Ισίδωρος θα περάσουν φρικτά, μετά το περιστατικό αυτό στην έπαυλη των Βρεττάκων.

Σύμφωνα με τα τελευταία Spoilers, ο Ισίδωρος τραυματίζεται σοβαρά και οδηγείται στο νοσοκομείο. Εκεί, οι γιατροί ενημερώνουν την οικογένεια πως δε θα μπορέσει να περπατήσει ξανά. Αυτό του τσακίζει την καρδιά..

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Τα αδέρφια σκοτώνονται για χάρη της Αργυρώς

Άλλα Spoilers αναφέρουν πως αντί να πυροβοληθεί ο Ισίδωρος, την σφαίρα τρώει η Αμαλία. Μάλιστα, δεν μένει ο Ισίδωρος ανάπηρος, αλλά εκείνη μεταφέρεται άρον άρον στην εντατική της σειράς “Η Γη της Ελιάς”.

Όπως και να έχει, ο ένας από τους δύο θα υποφέρει πολύ, μέχρι να λυτρωθεί..

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *