Η Γη της Ελιάς: «Πρέπει να πεθάνει με τον χειρότερο τρόπο»

 

Η Γη της Ελιάς: «Πρέπει να πεθάνει με τον χειρότερο τρόπο»

Η Γη της Ελιάς: «Πρέπει να πεθάνει με τον χειρότερο τρόπο»

 

Ο Αλέξης ξεπερνάει τα όρια για ακόμη μια φορά, στην γη της ελιάς (8/5).

 

Η κατάσταση βγαίνει εκτός ελέγχου, όταν η μικρή Θοδώρα μένει στην Μαργαρίτα και αρχίζει να κυκλοφορεί σε όλη τη Μάνη..

Μη μπορώντας να αντέξει αυτή τη συμπεριφορά, ο Αλέξης ορμά να την σκοτώσει, αφού πρώτα το ανακοινώνει στην Μυρτάλη. Αμέσως μετά, ορμά στο δρόμο να την αρπάξει, αλλά η μικρή γλιτώνει..

 

Τι θα δούμε απόψε (8/5) στην γη της ελιάς

Η Μαρίνα έχει αιμορραγία κι επισκέπτεται τον γυναικολόγο, με τον Μάνο πάντα στο πλευρό της.Η Γη της Ελιάς: «Πρέπει να πεθάνει με τον χειρότερο τρόπο»

Διαβάστε Επίσης  Μαυρό Ρόδο: Η Γιάννα ξεμπροστιάζει την Κασσιανή για το ψεύτικο θαύμα

H Αθηνά εκμυστηρεύεται στη Μαργαρίτα ότι η Μυρτάλη σκοπεύει να χωρίσει τον Αλέξη και να φύγει στο εξωτερικό, προκαλώντας της ανησυχία. Ο Αλέξης τρέφει ένα ανεξέλεγκτο μένος προς τη Θεοδώρα, θεωρώντας πως η Μαργαρίτα τον έχει ξεγράψει εξαιτίας της. Η Ισμήνη ζητά τη βοήθεια του Φίλιππου για ένα σοβαρό θέμα κι εκείνος αμέσως δέχεται να την υποστηρίξει.

 

 

Η Αντωνία σκοπεύει να κάνει το επόμενο βήμα με την Αλκμήνη και ζητά συμβουλές από τη Δήμητρα. Ο Πότης με την Άννα κάνουν τις τελευταίες πρόβες πριν τη μουσική βραδιά που ετοιμάζουν στο καφενείο. Ο Ισίδωρος τηλεφωνεί στην Αμαλία, την παλιά του γραμματέα, για να της ζητήσει να επιστρέψει στη δουλειά.

Διαβάστε Επίσης  ΕΡΩΤΑΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 3-4

Ο Ορέστης συναντά τον Δημοσθένη και του κάνει μια άκρως ελκυστική επαγγελματική πρόταση. Η Αντιγόνη υποδέχεται την καινούρια αγροτική γιατρό. Ο Αλέξης παρακολουθεί τη Θεοδώρα και ψάχνει την κατάλληλη στιγμή για να δράσει.

 

youfly.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *