Έρωτας Φυγάς: Ο εκρηκτικός ρόλος της Άννας Ανδριανού στον β’ κύκλο

 

Έρωτας Φυγάς: Ο εκρηκτικός ρόλος της Άννας Ανδριανού στον β’ κύκλο

 

 

Μία νέα άφιξη έρχεται στο Κιάρι! Μία αγαπημένη μας ηθοποιός μπαίνει στην δεύτερη σεζόν της ιστορίας, για να ανατρέψει τα δεδομένα και να βάλει σε νέους μπελάδες την οικογένεια Δεμερτζή.Έρωτας Φυγάς: Ο εκρηκτικός ρόλος της Άννας Ανδριανού στον β’ κύκλο

 

Ποια είναι αυτή;

Η Άννα Ανδριανού έρχεται στον Έρωτα Φυγά, με έναν εκρηκτικό ρόλο. Υποδύεται την πρώην ερωμένη του Δεμερτζή, του άντρα της Μαργέτας. Οι δυο γυναίκες μισιούνται θανατηφόρα..Έρωτας Φυγάς: Ο εκρηκτικός ρόλος της Άννας Ανδριανού στον β’ κύκλο

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Μελπω τσακίζει ξανά Λυκούργο και Χάιδω

Η μυστηριώδης αυτή γυναίκα, όχι απλώς επισκέπτεται το Κιάρι, αλλά προσεγγίζει έντονα τον Ιάσονα. Μόλις η Μαργέτα αντιλαμβάνεται τους σκοπούς της, τρελαίνεται και φτάνει στα άκρα, προκειμένου να την απομακρύνει!

Στο μεταξύ, η Μαργέτα με τον Ιάσονα βρίσκονται σε τεράστια κόντρα. Ο Ιάσονας έχει βγει από το νοσοκομείο και θέλει να κάνει τα πάντα, για να δει την Αλεξάνδρα να υποφέρει. Η Μαργέτα υποστηρίζει τη νύφη της και την βοηθάει, για να γλιτώσει από τα χέρια του αδίστακτου γιου της.

Διαβάστε Επίσης  Η Μάγισσα: Πεθαίνει τελικά η Ρηνιώ Λάσκαρη;

Αυτό φέρνει την μεγάλη κόντρα ανάμεσα σε μάνα και γιο, την οποία εκμεταλλεύεται η ηρωίδα που θα υποδυθεί η Άννα Ανδριανού, στον Έρωτα Φυγά. Θα “πλευρίσει” τον Ιάσονα και θα τον τυλίξει στα δίχτυα της, όπως έκανε και με τον πατέρα του, τον Δεμερτζή.

Η Μαργέτα τρελαίνεται…

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *