Η Γη της Ελιάς Spoiler: Φίλιππος και Βασιλική γυρίζουν στη Μάνη

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Φίλιππος και Βασιλική γυρίζουν στη ΜάνηΤο αγαπημένο μας νεαρό ζευγάρι, ο Φίλιππος και η Βασιλική, έχουν περάσει πολλά στη σειρά Η Γη της Ελιάς, κι όμως πάντα καταφέρνουν να βγουν δυνατοί και ενωμένοι. Οι δυό τους πλέουν σε πελάγη ευτυχίας λόγω της εγκυμοσύνης της Βασιλικής, και ο Φίλιππος πιέζει πια την μέλλουσα γυναίκα του και μητέρα του παιδιού του, να γυρίσουν στη Μάνη.

Επιστροφή στην Αερόπολη για Φίλιππο και Βασιλική

Ο Φίλιππος κι η Βασιλική ετοιμάζονται να παντρευτούν στη σειρά Η Γη της Ελιάς, αλλά όλοι φοβούνται ότι οι αντιδράσεις των Καπερνάρων θα είναι πολύ έντονες. Την ίδια περίοδο, μία αιμορραγία της Βασιλικής τρομάζει πολύ τα δυο παιδιά. Αυτή η μικρή επιπλοκή στην εγκυμοσύνη ανησυχεί την Χάιδω, η οποία προσπαθεί με κάθε τρόπο να τη βοηθήσει. Ο Φίλιππος με τη σειρά του την φροντίζει όσο κανείς βέβαια.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Η Αργυρώ επιτίθεται στη Σεμίνα

Για τους παραπάνω λοιπόν λόγους, και πολλούς άλλους ακόμα που θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς, ο Φίλιππος πιέζει την Βασιλική να γυρίσουν στην Αερόπολη, στη Μάνη, και μετά από πολλές και μεγάλες προσπάθειες καταφέρνει να κάμψει τις αμφιβολίες και τους φόβους της και να την πείσει να επιστρέψουν. Το νεαρό ζευγάρι αποφασίζει από κοινού να γυρίσει πίσω, με νέες περιπέτειες να τους περιμένουν εκεί. Πως θα αντιδράσουν άραγε οι οικογένειες τους;

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Ο Μανόλης ζητάει αντάλλαγμα για να μην καρφώσει τον Μαθιό

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *