Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: 44 , 45 , 46

Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια 44 , 45 , 46 , : Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς του MEGA, Μαύρο Ρόδο .

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 44 στις 15/1/2023
Επεισόδιο 44
Δευτέρα

Ο Θέμης καλείται να έρθει αντιμέτωπος με μία νέα πραγματικότητα που δεν αντέχει, το θάνατο της Αγγελικής. Μπροστά στο άψυχο σώμα της γυναίκας του λυγίζει. Ο Πέτρος ζητάει εξηγήσεις από το Θέμη για την δολοφονία της μητέρας του.

Τα γιατί που τον βασανίζουν μοιάζουν αναπάντητα μην μπορώντας να συνειδητοποιήσει την τραγική αυτή απώλεια. Ο μέχρι πρότινος ισχυρός άντρας δείχνει να χάνει τα λογικά του αγγίζοντας εξαιτίας του πένθους τα όρια της τρέλας.

Την ίδια στιγμή η Ελισάβετ καλείται για κατάθεση ως η μοναδική μάρτυρας που είδε το δολοφόνο και η Πολυξένη ζητάει από τον Θέμη να είναι προσεκτικός σε σχέση με τις επόμενες κινήσεις του. Η Αυξεντία επιστρέφει στο μοναστήρι και οι μοναχές αποφασίζουν να ενημερώσουν την Ηγουμένη για τα σχέδια της Κασσιανής.

Ο Λευτέρης ζητά την βοήθεια του Γιώργου για τη ληστεία στο γραφείο του συμβολαιογράφου και ο Σταυρίνος απαιτεί από τη Γιάννα να διαγράψει το παρελθόν τους. Ο Θέμης στην προσπάθειά του να βρει το δολοφόνο της γυναίκας του βρίσκει έναν ανέλπιστο σύμμαχο.

 

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 45 στις 16/1/2023
Επεισόδιο 45
Τρίτη

Στην κηδεία της Αγγελικής κανείς δεν μπορεί ακόμα να πιστέψει τι έχει συμβεί. Η παρουσία της Ελισάβετ είναι μία ανακούφιση για τον Πέτρο που είναι απαρηγόρητος. Η εμφάνιση του Βίκου όμως θα κάνει έξαλλη την Αλεξία.

“Πώς τολμάς και βρίσκεσαι εδώ; Εξαιτίας σου έγιναν όλα” του λέει οργισμένη. Στο σπίτι ο Θέμης και η Κύρα θα έχουν μία έντονη συζήτηση με τον πρώτο να της ζητάει κάτι που την αφήνει άφωνη. Η Γιάννα αντιμετωπίζει ευθέως το Γιώργο και εκείνος δε διστάζει να την απειλήσει.

Ο Λουκάς στο μαγαζί κάνει μία τρυφερή έκπληξη στο Θέμη την ώρα που ο Βίκος βάλει οπλισμένος και μεθυσμένος. Η Ελισάβετ και ο Πέτρος περνούν για πρώτη φορά χρόνο μαζί στην Πάτρα αλλά ο Γεράσιμος καταφτάνει να την πάρει πίσω στο μοναστήρι.

 

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 46 στις 17/1/2023
Επεισόδιο 46
Τετάρτη

Μία γυναίκα από το παρελθόν ξαναμπαίνει στη ζωή του Βίκου φέρνοντας τα πάνω κάτω. Ο Γεράσιμος πηγαίνει στην Πάτρα και κάνει σκηνή απαιτώντας την επιστροφή της Ελισάβετ στη Μονή. “Έλα μαζί μου τώρα” της λέει ουρλιάζοντας.

Μέσα σε όλα αυτά η Γιάννα αρχίζει να εμπιστεύεται όλο και περισσότερο το Σαράντο σε σχέση με το παρελθόν της και τα πνεύματα μεταξύ του Παράσχο και του Λουκά οξύνονται σε μεγάλο βαθμό. Η Ηγουμένη ενημερώνει τηλεφωνικά το Θέμη για την τελευταία επίσκεψή της Αγγελικής στο μοναστήρι και ο Θέμης αποφασίζει να την επισκεφτεί.

πηγή

 

Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: 47 , 48 , 49 , 50

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *