Φωτιά τώρα: Πολύ δύσκολη η κατάσταση στα Δερβενοχώρια – Φοβούνται μην φτάσει στην Πάρνηθα

Φωτιά τώρα: Πολύ δύσκολη η κατάσταση στα Δερβενοχώρια – Φοβούνται μην φτάσει στην Πάρνηθα Σε ετοιμότητα οι υγειονομικές δομές – Δύο ασθενοφόρα στην περιοχήΦωτιά τώρα στην Καλλιθέα Λουτρακίου: Νέος συναγερμός στην ΠυροσβεστικήΠότε θα κοπάσουν οι άνεμοι – «Μεγάλες εντάσεις τις επόμενες ώρες» – Πρόγνωση ΜαρουσάκηΜεγάλη φωτιά στον Νέο Κουβαρά Αττικής: Συνεχείς εκρήξεις στην περιοχή – Βίντεο από τη στιγμή που πυλώνας της ΔΕΗ τυλίγεται στις

Τεράστια είναι η κινητοποίηση του κρατικού μηχανισμού για τη φωτιά που καίει από το απόγευμα της Δευτέρας (17/07) στα Δερβενοχώρια, και συγκεκριμένα στο Πάνακτο Βοιωτίας.

Η φωτιά καίει σε δασική έκταση και στο σημείο επιχειρούν 84 πυροσβέστες με 20 οχήματα, 7 αεροσκάφη και 4 ελικόπτερα ενώ, οι κάτοικοι της περιοχής έλαβαν μήνυμα από το 112 να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να ακολουθούν τις οδηγίες των Αρχών.

Διαβάστε Επίσης  Καιρός: Άστατος με βροχές τη Μεγάλη Εβδομάδα - Τι προβλέπουν οι μετεωρολόγοι για το Πάσχα

 

Φοβούνται μη φτάσει στην Πάρνηθα

Οι Αρχές φοβούνται, επειδή το σημείο της Βοιωτίας συνορεύει με την Πάρνηθα, μην περάσει η φωτιά προς τα εκεί και προσπαθούν να ελέγξουν την κατάσταση όσο ακόμα πετούν τα εναέρια μέσα, ώστε η κατάσταση να μην ξεφύγει κάθε ελέγχου. Στο βίντεο που εξασφάλισε το ethnos.gr είναι εμφανές ότι πρόκειται για ένα τεράστιο πύρινο μέτωπο.

Σε ποια σημεία έχει διακοπεί η κυκλοφορία

Διαβάστε Επίσης  Ανοίγει ο δρόμος για την αναδοχή και από ζευγάρια ομοφυλοφίλων

Λόγω της πυρκαγιάς που έχει ξεσπάσει στα Δερβενοχώρια η Αστυνομία έχει προχωρήσει σε διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στους εξής δρόμους:

Στην επαρχιακή οδό Ελευσίνας-Θηβών, από τον κόμβο της Μάνδρας προς την Θήβα
Στην οδό Φυλής από την Ιερά Μονή Κοιμήσεως Θεοτόκου Κλείστων
Στην επαρχιακή οδό Οινόης-Μαγούλας από το εργοστάσιο ΤΙΤΑΝ

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *