Παγιδευμένοι Spoiler: Το μέλλον του Ανδρέα στη σειρά

 

Παγιδευμένοι Spoiler: Το μέλλον του Ανδρέα στη σειρά

Μπορεί στη δεύτερη σεζόν στους Παγιδευμένους ο Ανδρέας να δείξει έναν άλλο, όχι και τόσο φιλικό εαυτό, απέναντι σε κάποιους ήρωες της σειράς, όμως σύμφωνα με spoiler, το τέλος του χαρακτήρα του στη σειρά θα είναι…happy.Παγιδευμένοι Spoiler: Το μέλλον του Ανδρέα στη σειρά

 

Όπως θα δούμε και από τα πρώτα επεισόδια του τρίτου κύκλου στους Παγιδευμένους, ο Ανδρέας θα αλλάξει ριζικά τη συμπεριφορά του, απέναντι τουλάχιστον στην Άννα, για την οποία γίνεται εφιάλτης όμως στο τέλος όλα θα πάνε καλά.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς – Έξαλλος ο Στάθης: «Το νεαρό κορίτσι βρήκες ρε;»

 

Το μέλλον του Ανδρέα στους Παγιδευμένους

 

Θεωρώντας την Άννα υπεύθυνη για το θάνατο του Δημήτρη, ο Ανδρέας γίνεται σκληρός και απάνθρωπος προκειμένου να την κάνει να ομολογήσει, και κυριολεκτικά είναι το άτομο που θα την στοιχειώσει στη σειρά.

Το τέλος όμως, σύμφωνα με spoilers, θα τον βρει να συνεχίζει ακάθεκτος τη δουλειά του στο αστυνομικό τμήμα, και να είναι και πάλι το άτομο που έχει μία τεράστια αγκαλιά για τους φίλους του, και θα τους βοηθά στα πάντα.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Ο Παύλος εκβιάζεται και η Άσπα παντρεύεται

Έχει καταφέρει να έρθει πιο κοντά με την κόρη του, και να δημιουργήσει μία ουσιαστική σχέση. Όντας πλέον κανονική οικογένεια, δείχνει να απολαμβάνει αυτό το ρόλο, και όλα στη ζωή του να επιστρέφουν σε μία ηρεμία.

Τι άλλο να ζητήσει;

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *