Οι αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια για το Σάββατο 12/1

Οι αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια για το Σάββατο 12/1

Ζώδια σήμερα: Οι ημερήσιες προβλέψεις της ημέρας (12/1/19)

Εξάγωνο Αφροδίτης – Κρόνου και σχέσεις σταθεροποιούνται, έχουν ήθος, αφοσίωση και σιγουριά και μας δίνουν ικανοποίηση ο έρωτας και το χρήμα. Οι πλέον ευνοημένοι είναι τα Ζώδια της Γης και του Νερού του 1ου δεκαημέρου.

Κριός

Έχετε περάσει αρκετές δυσκολίες και εντάσεις τον τελευταίο καιρό, αγαπητοί Κριοί. Αν νιώθετε να φτάνετε στα όριά σας από τις συνεχώς αυξανόμενες υποχρεώσεις, πρέπει να κάνετε λίγη υπομονή ακόμη.

Η ατμόσφαιρα θα αρχίσει να βελτιώνεται, γι’ αυτό αντλήστε το απόθεμα δύναμης που έχετε μέσα σας και συνεχίστε να πορεύεστε. Αντί να διαφωνείτε με τους αγαπημένους σας ανθρώπους, να ξέρετε ότι μια συζήτηση μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε αποδοτικές λύσεις.

Ταύρος

Η σημερινή μέρα ενδέχεται να διέπεται από χάος και αποσυντονισμό, αγαπητοί Ταύροι. Γι’ αυτό τα άστρα σας συνιστούν να κινηθείτε με προσοχή και διακριτικότητα, αν πρόκειται να πάρετε κάποιες σημαντικές αποφάσεις.

Χρειάζεστε ψυχραιμία για να αξιολογήσετε τις πραγματικές διαστάσεις των θεμάτων που σας απασχολούν, όπως και τις γνήσιες προθέσεις των ατόμων που σας περιβάλλουν.

Αρκεί λίγος χρόνος αυτοσυγκέντρωσης, για να καθαρίσετε τις σκέψεις σας. Ορίστε τα επόμενα βήματά σας και χειριστείτε ένα θέμα κάθε φορά, για να στρέψετε το κλίμα προς όφελος σας!

Δίδυμοι

Η ατμόσφαιρα σήμερα θα είναι εξαιρετικά αίσια για εσάς, αγαπητοί Δίδυμοι! Θα σας δώσει τον χρόνο να κάνετε έναν εσωτερικό διάλογο, ώστε να βάλετε σε σειρά τα μελλοντικά σας σχέδια. Πρέπει να κάνετε απολογισμό της μέχρι τώρα πορείας σας, προκειμένου να κατασταλάξετε για τη διαδρομή που θα χαράξετε στο εξής. Να προσέξετε περισσότερο την υγεία σας αλλά και την εμφάνισή σας!

Καρκίνος

Είστε γεμάτοι φιλόδοξα οράματα και σχέδια, αγαπητοί Καρκίνοι! Η αυτοπεποίθηση που νιώθετε, θα σας βοηθήσει να βρείτε εφαρμόσιμες λύσεις και να περάσετε στην υλοποίηση όσων θέλετε εδώ και καιρό. Η διαύγεια και η αισιοδοξία σας θα είναι οξυμένες, κάτι που θα σας επιτρέψει να συνειδητοποιήσετε τη θετική δυναμική των καταστάσεων. Αυτή η ατμόσφαιρα θα σας επιτρέψει να οργανώσετε εκ νέου τη ζωή σας στην πορεία που έχετε χαράξει, για εσάς και τους δικούς σας ανθρώπους!

Διαβάστε Επίσης  Τι είδους παραμύθια σου λέει το κάθε ζώδιο για να σε κατακτήσει;

Λέων

Η σημερινή μέρα αναμένεται να αλλάξει τη διάθεσή σας, αγαπητοί Λέοντες. Περάσατε μια φάση που βλέπατε τα περισσότερα θέματα με αρνητική ματιά, κάτι που σας έκανε μελαγχολικούς και απαισιόδοξους. Ωστόσο, από εσάς εξαρτάται να αλλάξετε τη στάση σας απέναντι στη ζωή. Όταν δείτε τη θετική πλευρά των πραγμάτων, θα συνειδητοποιήσετε πόση μεγάλη απόσταση έχετε διανύσει!

Παρθένος

Σήμερα θα είστε γεμάτοι ενέργεια και δημιουργικότητα, αγαπητοί Παρθένοι! Με αυτά τα όπλα θα πάρετε τα ηνία των θεμάτων στα χέρια σας, με στόχο να αλλάξετε όσα δεν σας ευχαριστούν. Αυτό που πρέπει να φροντίσετε, είναι να είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας σε αυτά που πραγματικά θέλετε. Αξιοποιήσετε αυτή την εξαιρετική συγκυρία, με λογική και ακούγοντας όσα λέει η διαίσθησή σας!

Ζυγός

Σήμερα ενδέχεται να νιώθετε έντονη πίεση, αγαπητοί Ζυγοί. Οι πολλές πληροφορίες και τα γεγονότα αυτής της περιόδου, μπορεί να σας έχουν φέρει στα όριά σας. Δεν πρέπει να ενδώσετε σε αυτό το συναίσθημα αδυναμίας, γιατί θα πάνε χαμένοι όλοι οι κόποι που έχετε καταβάλει ως τώρα. Λίγη ξεκούραση και περισσότερη επιμονή και ψυχραιμία, θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε αυτό το δυσχερές σημείο.

Σκορπιός

Η σημερινή μέρα ενδέχεται θα σας φαντάζει λίγο αλλόκοτη, αγαπητοί Σκορπιοί. Τη γαλήνη σας θα διακόψουν κάποια προβλήματα που θα προκύψουν, που δεν πρέπει να αποκτήσουν δυσοίωνες προοπτικές. Είναι στο χέρι σας να μην ενδώσετε σε αυτό το κλίμα, που θα σας εμποδίσει να σημειώσετε πρόοδο στα θέματα που έχετε σε εξέλιξη. Πρέπει να αποφασίσετε ρεαλιστικά να κοιτάξετε το ποτήρι ως μισογεμάτο, γιατί μόνο έτσι θα ανορθώσετε ξανά τη διάθεση και την αυτοπεποίθησή σας!

Διαβάστε Επίσης  Η Μάνα Ζυγός: Η μονίμως περιποιημένη μαμά που γοητεύει τους πάντες

Τοξότης

Μια καινούργια φάση ανοίγει για εσάς, αγαπητοί Τοξότες! Νιώθετε πλημμυρισμένοι από όνειρα και φιλοδοξίες, με την τύχη στο πλευρό σας για να στοχεύστε σε καινούργια ξεκινήματα. Όχι μόνο θα καταφέρετε να αποβάλετε τους φόβους σας, θα μπορέσετε να προχωρήσετε και στην υλοποίηση των ονείρων σας. Μείνετε προσηλωμένοι στη θετική πλευρά των πραγμάτων και απολαύστε τη λάμψη σας.

 

Αιγόκερως

Η σημερινή μέρα απαιτεί να αποβάλετε την απάθεια και την στασιμότητα από τη ζωή σας, αγαπητοί Αιγόκεροι! Το πρόγραμμά σας πρέπει να ανατραπεί, για να πάρετε τα ηνία των θεμάτων στα χέρια σας Μπορεί κάποια γεγονότα να σας αναστατώσουν ή να θέσουν καθυστερήσεις και εμπόδια στην πορεία σας. Αυτό που πρέπει να αποφύγετε εσείς, είναι να απελπιστείτε. Παραμείνετε ψύχραιμοι και βρείτε την κατάλληλη στρατηγική, που θα σας χρίσει νικητές σε κάθε περίπτωση!

Υδροχόος

Σήμερα θα διέπεστε από επαναστατική διάθεση, αγαπητοί Υδροχόοι! Είστε έτοιμοι να πιάσετε τα ηνία της ζωής σας και να αλλάξετε όλα όσα δεν εξυπηρετούν τους στόχους σας. Όσο θετική κι αν είναι αυτή η οπτική, φροντίστε να μην βιαστείτε τόσο που να δράσετε με ανευθυνότητα… Αν σας παρασύρει ο ενθουσιασμός, ίσως να κάνετε λάθη και να πάρετε λανθασμένη κατεύθυνση. Κάντε αργά και σταθερά βήματα, για να υλοποιήσετε όλους τους στόχους σας χωρίς παρεκκλίσεις!

Ιχθύες

Κάποιες αποκαλύψεις ή διαφωνίες θα απαιτήσουν την προσοχή σας σήμερα, αγαπητοί Ιχθύες! Πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για κάθε εξέλιξη, για να αποφύγετε την αίσθηση ότι κάποιοι τραβούν το χαλί κάτω από τα πόδια σας. Να ξέρετε ότι οι καινούργιες συνθήκες που θα διαμορφωθούν θα είναι καλύτερες από τις προηγούμενες, γι’ αυτό επιστρατεύστε την εσωτερική σας δύναμη. Σε κάθε περίπτωση, είναι συνετό να χειρίζεστε ένα θέμα την κάθε φορά για να μην εξαντληθείτε.

Πηγή: astro-live.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *