Κώστας Λεφάκης: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 03 Ιουλίου έως 09 Ιουλίου 2023 για όλα τα ζώδια

 

Κώστας Λεφάκης: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 03 Ιουλίου έως 09 Ιουλίου 2023 για όλα τα ζώδι

Κώστας Λεφάκης: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 03 Ιουλίου έως 09 Ιουλίου 2023 για όλα τα ζώδια

Δες παρακάτω τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη για το τι θα συμβεί ανάλογα με το ζώδιο σου, την εβδομάδα από 03/07/23 ως 09/07/23. Ο Ιούλιος ξεκινά με ένα γεμάτο φεγγάρι στο ζώδιο του Αιγόκερω και καυτές εξελίξεις που εντείνουν την ένταση και την παρορμητικότητα…

Με πολλά μυστικά για την Πανσέληνο στον Αιγόκερω από τον Κώστα Λεφάκη.

Κριός
Η εβδομάδα ξεκινά με μια ιδιαίτερη Πανσέληνο που δίνει έμφαση στις σχέσεις σας με αγαπημένα πρόσωπα. Επίσης σας βοηθά να βρείτε διεξόδους αλλά και θίγει και προβλήματα, αναγκάζοντάς σας να βρείτε λύσεις. Η οικογένεια θα σας απασχολήσει με τον τρόπο της και θα πρέπει να δείξετε κατανόηση σε ότι σας εκνευρίζει και σε ότι σας κρατά εγκλωβισμένους σε ένα είδος αναμονής.

Τα πράγματα στα πρακτικά και οικονομικά θα κυλήσουν πιο γρήγορα αλλά δεν θα λείψουν τα άγχη και οι παρεμβολές των άλλων. Ερωτικά η κατάσταση παραμένει προβληματική, όσο εσείς δεν θέλετε να θίξετε τα κακώς κείμενα, ή όσο περιμένετε τον από μηχανής θεό.

 

Ταύρος
Η Πανσέληνος της εβδομάδας που ξεκινά, ευαισθητοποιεί κυρίως καταστάσεις που έχουν γίνει προβληματικές όσον αφορά στην προσωπική και στην επαγγελματική σας ζωής. Πολλοί θα αντιμετωπίσετε ένα αιφνίδιο εμπόδιο, είτε στην εργασία σας, είτε στην προσπάθειά σας να κάνετε κάτι δημιουργικό.

Η αντίληψη σας από την μια και κάποιες καλές συγκυρίες που προκύπτουν σας βοηθούν περισσότερο να αξιοποιήσετε το χρόνο, ενός πολύ σημαντικού μήνα που ακολουθεί. Μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις και μην εμπλέκεστε σε συμφωνίες αν δεν ελέγξετε τους όρους της.

 

Δίδυμοι
Η Πανσέληνος του Ιουλίου σας βοηθάει να εκφραστείτε και να ταξιδέψετε επιτυχώς. Ο καιρός είναι κατάλληλος να ασχοληθείτε με τα του σπιτιού σας, βρίσκοντας λύσεις ή προβαίνοντας σε εξωραϊσμό του χώρου σας. Δεν θα λείψουν οι οικονομικές πιέσεις αλλά πολλοί καταφέρνετε να διατηρήσετε τις βασικές ισορροπίες.

Τα ερωτικά σας είναι συμπαθητικά αλλά οι αναστολές δεν θα λείψουν. Εδώ υπάρχει ο κίνδυνος μιας ακραίας συμπεριφοράς εκ μέρους σας, γι αυτό φροντίστε να συγκρατήσετε τα νεύρα σας. Σίγουρα καταλαβαίνετε πολλά από όσα συμβαίνουν σε ένα παρασκήνιο, αλλά μάλλον δεν θα σας ωφελήσει να το ξεσκεπάσετε.

 

Καρκίνος
Οι εξελίξεις πληθαίνουν σε προσωπικά ενδιαφέροντα και σχέδια που σας απασχολούν. Η Πανσέληνος της Δευτέρας δίνει έμφαση στο αίσθημα της ασφάλειας ή και της ανασφάλειας, όσον αφορά την πορεία των οικονομικών σας υποθέσεων. Ένα σχέδιό σας μπορεί να υλοποιηθεί αλλά απαιτεί καλύτερο χειρισμό εκ μέρους σας.

Διαβάστε Επίσης  Οι προσδοκίες που έχει το κάθε ζώδιο στον έρωτα

Επαγγελματικά υπάρχουν προοπτικές όπως πάντα, αλλά η υλοποίησή τους απαιτεί κόπο εκ μέρους σας. Ο μήνας των γενεθλίων των περισσότερων από εσάς έχει και τις χαλαρές του στιγμές γι αυτό φροντίστε να τις απολαύσετε και να ανανεωθείτε!

 

Λέων
Η Πανσέληνος της Δευτέρας, φέρνει ένα κύμα αλλαγών στους βασικούς τομείς της ζωής σας και σας βοηθά να βρείτε διεξόδους στα επαγγελματικά και εναλλακτικές στα οικονομικά. Διαφωνίες και αντιθέσεις δεν θα λείψουν αλλά καλό είναι να μην φτάσετε στα άκρα. Δώστε προσοχή στις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις.

Αφροδίτη και Άρης στο ζώδιό σας μπορεί να σας έχουν κακομάθει τελευταία όμως σας έδωσαν και την ευκαιρία να υπερασπιστείτε τον τρόπο ζωή σας και να τον βελτιώσετε. Αισθηματικά προλάβετε κάποιες εξελίξεις που μπορούν να ανατρέψουν το τωρινό σας κατεστημένο.

 

Παρθένος
Η Πανσέληνος της Δευτέρας σας βοηθά να δραπετεύσετε κάπου ευχάριστα . Σε άλλες περιπτώσεις όμως μπορεί να εντείνει το άγχος για θέματα εργασίας ενώ σε μερικές σας βοηθάει να αξιοποιήσετε τα ταλέντα σας. Αισθηματικά φανείτε σώφρονες και διαλλακτικοί όταν ο σύντροφός σας εκφράζει επιθυμίες, ή όταν επιζητά την προσοχή και τη συμβολή σας σε δικά του θέματα.

Αν ξεκινάτε διακοπές φροντίστε να χαλαρώσετε και να ανανεωθείτε. Αποφύγετε εντάσεις στον κοινωνικό περίγυρο. Οικονομικά θα υπάρξουν κάποια έκτακτα έξοδα, αλλά σύντομα θα τα αναπληρώσετε.

 

Ζυγός
Η Πανσέληνος της Δευτέρας φωτίζει τα θέματα που απασχολούν την οικογένεια, τα οποία με τη σειρά τους σας προκαλούν εκνευρισμό και ανασφάλεια. Αν τακτοποιήσετε τα πρακτικά σας ζητήματα όμως, τότε δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας. Προσδοκίες, φιλίες και κοινωνικές δραστηριότητες ευνοούνται. Παράλληλα όμως απαιτείται πρόνοια στη διαχείριση των χρημάτων σας και αποφυγή δημιουργίας νέων χρεωστικών υπολοίπων.

Αισθηματικά τα πράγματα είναι συμπαθητικά, κοινωνικά επίσης η κατάσταση φαίνεται καλύτερη. Όσοι λείπετε σε διακοπές, αξιοποιήστε αυτή την ευκαιρία.

 

Σκορπιός
Η εβδομάδα ξεκινά με Πανσέληνο, γεγονός που φέρνει στην επιφάνεια τις επαγγελματικές σας επιδιώξεις. Κάποιες αλλαγές στη στρατηγική σας κρίνονται απαραίτητες, αλλά οι κινήσεις σας θα ευοδωθούν στο πιο προσεχές μέλλον. Αισθηματικά υπάρχουν αιχμές ανταγωνισμού με τον σύντροφό σας, ενώ οι ελεύθεροι εξακολουθείτε να απέχετε από την πιθανότητα να αποκτήσετε ταίρι.

Απαλλαγείτε από ένα σύνδρομο αδιαφορίας που σας διακατέχει και φροντίστε να δείτε τα πράγματα με μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Ταξιδέψτε, χαρείτε, ανανεωθείτε με όποιο τρόπο σας ευχαριστεί και ζήστε ένα καλοκαίρι καλύτερο από αυτό που είχατε φανταστεί.

Διαβάστε Επίσης  Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά σας αυτή την εβδομάδα

 

Τοξότης
Παρόλο που βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού, πολλοί υποχρεώνεστε να δουλέψετε εντατικά αυτές τις μέρες. Συνθηκολογήσεις και κοινωνικές καταπιέσεις κρίνονται αναπόφευκτες τις επόμενες μέρες. Οι πιθανότητες για να το βάλετε στα πόδια και να φύγετε κάπου μακριά είναι περιορισμένες. Υπάρχει όμως και η εκδοχή να ξυπνήσει το πνεύμα του Οδυσσέα μέσα σας και να προβείτε σε μια μεγάλη επαναστατική αλλαγή.

Υπολογίστε όμως και τις συνέπειες της Πανσελήνου αυτής της εβδομάδας στα οικονομικά σας! Πάντως είστε οι μόνοι που δέχεστε ευθύνες που δεν σας αναλογούν, καθώς και να σηκώσετε στους ώμους σας τα βάρη κάποιων άλλων.

 

Αιγόκερως
Η εβδομάδα ξεκινά με Πανσέληνο στο ζώδιό σας που από τη μια σας βοηθά να εκφραστείτε συναισθηματικά, να φανερώσετε τα ταλέντα και τις ιδιότητές σας και από την άλλη σας περιορίζει με τις ευθύνες στο σπίτι και στην προσωπική σας ζωή.

Είναι στο χέρι σας όμως να διευκολύνετε την καθημερινότητά σας, να απαλλαγείτε από ανθρώπους που δεν σας είναι απαραίτητοι, ή να ταξιδέψετε κάπου ευχάριστα.. Ζυγίστε τις δυνάμεις σας και βάλετε ένα όριο στο βεληνεκές των εξόδων σας. Κάποιοι θα γοητευτείτε από έναν νέο άνθρωπο και άλλο τόσο και εκείνος από εσάς!

 

Υδροχόος
Η Πανσέληνος της εβδομάδας θα αναστατώσει το πρόγραμμά σας. Τα γεγονότα που θα ακολουθήσουν θα είναι πολλά και ετερόκλητα. Ευτυχώς ζείτε τις τελευταίες δυσκολίες στον τομέα των σχέσεων και πρέπει να είστε προνοητικοί στην επικοινωνία σας με την οικογένεια και εν γένει το στενό σας περιβάλλον.

Οι τελευταίες μέρες του Άρη στον Λέοντα επηρεάζουν τον ψυχισμό σας, δημιουργούν ανάγκες που πρέπει να καλυφθούν και προθεσμίες που πρέπει να τηρηθούν. Φροντίστε λοιπόν τον εαυτό σας όσο καλύτερα μπορείτε, προνοήστε για ότι σας ενδιαφέρει και αφοσιωθείτε ολοκληρωτικά στην επιτυχία του σκοπού σας!

 

Ιχθείς
Κοινωνικά ενδιαφέροντα, αισθήματα αγάπης προς τρίτους, αυτοκριτική σε λογικό βαθμό και διάθεση απαλλαγής από πιέσεις φέρνει η Πανσέληνος της εβδομάδας. Όσοι βρίσκεστε σε διακοπές φροντίστε να γεμίσετε τις μπαταρίες σας, να ξεκουραστείτε και να ανανεωθείτε. Κάποια έξοδα είναι αναπόφευκτα αλλά θα πιάσουν τόπο.

Κρατηθείτε μακριά από εστίες έντασης. Αισθηματικά, σύμφωνα με το www.oroskopos.gr, η εβδομάδα θα φέρει εξελίξεις που, αν δεν τις φοβηθείτε, θα σας βγάλουν από τις στατικές σας συνήθειες, θα αυξήσουν τη γοητεία σας και θα ευνοήσουν τους ελεύθερους στις αναζητήσεις σας.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *