Η Γη της Ελιάς: Ο Ισίδωρος παντρεύεται την Αιμιλία

 

Η Γη της Ελιάς: Ο Ισίδωρος παντρεύεται την Αιμιλία

Ένας από τους πρωταγωνιστές, αναμένεται να μας αφήσει άναυδους ντυμένος γαμπρός, στον τρίτο κύκλο της σειράς “Η Γη της Ελιάς”.Η Γη της Ελιάς: Ο Ισίδωρος παντρεύεται την Αιμιλία

 

Μπορεί η σεζόν να ξεκινά με θανατικά, πυροβολισμούς, κλάματα, αλλά στη συνέχεια θα δούμε και χαρούμενες στιγμές, που θα χαρίσουν δάκρυα συγκίνησης.

 

Ο γάμος που θα πραγματοποιηθεί, θα ανατρέψει τα δεδομένα. Ο Ισίδωρος θα κάνει πρόταση γάμου στην Αμαλία, ύστερα από πάρα πολλά που θα περάσουμε μαζί οι δυο τους. Ο έρωτας τους δεν κρύβεται, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα ανθίσει και γρήγορα..

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς – Ευτυχία: «Θα εξομολογηθώ τον φόνο σε παπά ή σε ψυχίατρο»

Μετά την ομηρεία και τον πυροβολισμό στο σπίτι των Βρεττάκων, η Αμαλία θα συνειδητοποιήσει πως Ο Ισίδωρος είναι ο άντρας που ερωτεύτηκε περισσότερο στη ζωή της. Έτσι θα κάνει τα πάντα για να κερδίσει την πρώτη θέση στην καρδιά του.

Οι δυο τους θα αφήσουν στην άκρη τα σχόλια που δέχονται από όλους για τη διαφορά ηλικίας και θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας μαζί. Ο Ισίδωρος θα ντυθεί γαμπρός και η χαρά τους θα είναι τεράστια στον τρίτο κύκλο της σειράς “Η γη της Ελιάς”.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Την πληγώνει η αδιαφορία του

Άραγε θα το δεχτούν όλοι στην οικογένεια ή κάποιοι θα του γυρίσουν την πλάτη.Η Γη της Ελιάς: Ο Ισίδωρος παντρεύεται την Αιμιλία

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *